Ry Classic | Ry Højskole
19410
page,page-id-19410,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

RY CLASSIC  UGE 26   27. JUNI – 3. JULI 2021

Velkommen til en uge med klassiske højskolefag på Ry Højskole. Her kan du opleve et koncentrat af det, der foregår på længere højskoleophold. På Ry Classic sker det hele bare på én uge.

 

Du tilmelder dig et af emnekurserne, der er beskrevet nedenfor, men bliver del af et klassisk højskoleophold, der tilbyder samvær med masser af andre mennesker.

 

Vi begynder dagen med morgensamling. Inden da har nogen allerede, dyrket morgenyoga, løbet en tur i skoven eller har svømmet i Møllesø.

Senere deler vi foredrag, koncerter, måltider, sangtimer, naturoplevelser og søvnmangel på tværs af de enkelte workshops. Programmet i detaljer er endnu ikke helt færdigt. Her kan man se program for Ry Classic 2020

 

Den faglige fordybelse finder sted på de enkelte workshops, hvor man kan arbejde med ting man holder af, eller lade sig udfordre af fag man endnu ikke kender.

 

Se dig om på Ry Classic og på de andre sommeruger på Ry Højskole.

 

Kursusleder: Brian Hansen, højskolelærer
Pris: kr. 4.950
Online tilmelding

blindtegning ude 2

TEGNING

Øvelserne vil både være klassiske tegneøvelser, som øger den tekniske formåen hos den enkelte, men også designfaglige øvelser, der hjælper til at dykke ned i den kreative process. man bliver trænet i at finde, forstå og styre sin inspiration så man kan løfte tegningen fra skitse til værk.

 

Underviser: Amalie Kvistgaard, tegner og designer

Læs mere

SKRIV SÅ DET FÆNGER

Hvad enten du har en halv børnebog liggende i skrivebordsskuffen, en god idé til en ungdomsroman i hovedet, eller bare altid haft lyst til at forsøge dig med at skrive for børn, er dette kursus noget for dig.

 

Underviser: Kathrine Assels, forfatter.

Læs mere
skriv så det fænger 2 300 x 300
ro i kajakken 600 x 550

RO I KAJAKKEN

Med Mossø til den ene side og Julsø til den anden side er Ry et paradis for kajaksejlere.

 

Undervisningen vil først og fremmest foregå på vandet. Kajakken er let at gå til, og vi lærer teknikken gennem sejlads. Vi skal hurtigst muligt være så sikre, at vi kan tage på tur og opleve søhøjlandet fra søsiden.

 

Underviser: Johan Elm Mikkelsen, højskolelærer

Læs mere

KERAMIKVÆRKSTEDET

I denne uge vil vi arbejde med raku. I vil blive præsenteret for teknikker som pincet pots, plade teknik og moddelering. Det vil også være muligt at prøve kræfter med drejeskiven.

 

Det er både muligt at deltage som helt nybegynder eller som øvet, der ønsker nye input.

 

Underviser: Helene Keis, keramiker

Læs mere
raku 600 x 550
Mærk verden 3

MÆRK VERDEN

I østens stiger solen op, – det kan enhver jo se. Og befinder man sig ved østkysten kommer den fra havets skød. Verden meddeler sig til os gennem vores sanser. Først ser, hører, lugter, smager, føler eller fornemmer vi. Først bruger vi vores opmærksomhed. Senere bruger vi måske forstanden.

 

Underviser: Jeppe Graugaard, højskolelærer

Læs mere

ARGENTINSK TANGO

Her er alle muligheder for at få en fantastisk introduktion til dansen og en uges intens fordybelse i argentinsk kultur.

 

Vi skal arbejde med basisteknik, kommunikation og musikalitet, men du kan deltage med stort udbytte både som begynder og som erfaren danser.

 

Underviser: Aldo Velasquez og Sidse Hasle

Læs mere
aldo og sidse 600 x 550
Eva Søyogi 600 X 450

KROP OG SJÆL I NATUREN

Naturen sætter rammerne og inviterer til fordybelse, fysisk udfoldelse og væren. Hver dag med yoga, meditation og vandringer i Søhøjlandets smukke natur.

Kurset er en invitation til at (gen)finde balancen og minde os om, at vi har masser af ressourcer at trække på.

Underviser: Eva Michaelsen,

pilgrimsvandrer, foredragsholder og underviser i yoga, dans og mindfulness

Læs mere
HER BOR VI

Read More
RUNDVISNING

Read More
TILMELD

Read More
KONTAKT

Read More