Ry Classic | Ry Højskole
19410
page,page-id-19410,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

RY CLASSIC  28. JUNI – 4. JULI 2020

Velkommen til en uge med klassiske højskolefag på Ry Højskole. Her kan du opleve et koncentrat af det, der foregår på længere højskoleophold. På Ry Classic sker det hele bare på én uge.

 

Du tilmelder dig et af emnekurserne, der er beskrevet nedenfor, men bliver del af et klassisk højskoleophold, der tilbyder samvær med masser af andre mennesker.

 

Vi begynder dagen med morgensamling. Inden da har nogen har allerede, dyrket morgenyoga, løbet en tur i skoven eller har svømmet i Møllesø.

Senere deler vi foredrag, koncerter, måltider, sangtimer, naturoplevelser og søvnmangel på tværs af de enkelte workshops. Programmet i detaljer er endnu ikke helt færdigt. Her kan man se program for Ry Classic 2020

 

Den faglige fordybelse finder sted på de enkelte workshops, hvor man kan arbejde med ting man holder af, eller lade sig udfordre af fag man endnu ikke kender.

 

Se dig om på Ry Classic og på de andre sommeruger på Ry Højskole.

 

Kursusleder: Brian Hansen, højskolelærer
Pris: kr. 4.900
Online tilmelding

karin Kaster

MALERI

Vi udforsker hvordan farver, materialer og formsprog kan anvendes til at skabe et personligt kunstneriske udtryk.

 

Gennem en række bundne øvelser arbejder vi efterfølgende med at indkredse den enkeltes fortolkning og bearbejning i en kunstnerisk form.

 

Underviser: Karin Kaster, kunstner

Læs mere

SKRIV SÅ DET FÆNGER

Har du begyndelsen på en novelle, men ingen slutning? Mangler du inspiration til at komme i gang med den roman, du altid gerne har villet skrive? Synes du mange af dine digte ligner hinanden? Eller har du aldrig skrevet en fiktiv tekst før, men har lyst til at prøve det? Så kom og vær med på denne uges skriveværksted.

 

Underviser: Dy Plambeck, forfatter.

Læs mere
Dy 600 x 550
ro i kajakken 600 x 550

RO I KAJAKKEN

Med Mossø til den ene side og Julsø til den anden side er Ry et paradis for kajaksejlere.

 

Undervisningen vil først og fremmest foregå på vandet. Kajakken er let at gå til, og vi lærer teknikken gennem sejlads. Vi skal hurtigst muligt være så sikre, at vi kan tage på tur og opleve søhøjlandet fra søsiden.

 

Underviser: Johan Elm Mikkelsen, højskolelærer

Læs mere

KERAMIKVÆRKSTEDET

I denne uge vil vi arbejde med raku. I vil blive præsenteret for teknikker som pincet pots, plade teknik og moddelering. Det vil også være muligt at prøve kræfter med drejeskiven.

 

Det er både muligt at deltage som helt nybegynder eller som øvet, der ønsker nye input.

 

Underviser: Helene Keis, keramiker

Læs mere
raku 600 x 550
aldo og sidse 600 x 550

ARGENTINSK TANGO

Her er alle muligheder for at få en fantastisk introduktion til dansen og en uges intens fordybelse i argentinsk kultur.

 

Vi skal arbejde med basisteknik, kommunikation og musikalitet, men du kan deltage med stort udbytte både som begynder og som erfaren danser.

 

Underviser: Aldo Velasquez og Sidse Hasle

Læs mere

KROP OG SJÆL I NATUREN

Naturen sætter rammerne og inviterer til fordybelse, fysisk udfoldelse og væren. Hver dag med yoga, meditation og vandringer i Søhøjlandets smukke natur.

Kurset er en invitation til at (gen)finde balancen og minde os om, at vi har masser af ressourcer at trække på.

Underviser: Eva Michaelsen,

pilgrimsvandrer, foredragsholder og underviser i yoga, dans og mindfulness

Læs mere
Eva Søyogi 600 X 450
HER BOR VI

Read More
RUNDVISNING

Read More
TILMELD

Read More
KONTAKT

Read More