TILMELDING TIL ELEVMØDET | Ry Højskole
19047

TILMELDING TIL ELEVMØDET

6 – 8 AUGUST 2021

Vi glæder os meget til at kunne invitere til Elevmøde i år! Desværre mangler vi stadig endelig udmelding fra myndighederne om, hvordan arrangementet kan tage sin endelige form. Den udmelding kommer i løbet af juni måned. Nærmere information om årets Elevmøde kommer derfor i midt/slut juni. Tak for tålmodigheden!

De gældende retningslinjer, levner ikke mulighed for overnatning i forbindelse med elevmødet. Der er endvidere en begrænsning i antal deltagere på 500. Derfor vil vi med de nuværende restriktioner skulle finde en anden form, end den vi kender. Vi håber derfor lidt endnu.

Bedste hilsner fra elevforeningens bestyrelse og skolens medarbejdere

elevmøde 2017 600 x 400