Sommerkurser 2018 - tag på højskole i Sommerferien | Ry Højskole
Kom med på vores populære Sommerkurser på Ry Højskole. Fællesskab, fordybelse og sommerhygge for alle på højskole i Sommerferien 2018. Se mere her!
17607
page,page-id-17607,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

SOMMERKURSER 2018

VELKOMMEN TIL SOMMERKURSER PÅ RY HØJSKOLE

Ry Højskoles sommerkurser rummer masser af muligheder for at reflektere, skabe, opleve naturen og ikke mindst hinanden. Velkommen på højskole i sommerferien!

 

Nedenfor kan man orientere sig om de korte kurser i det overordnede program for højskoleophold i sommeren 2018.

 

Det er indtil 14. oktober beskrivelserne fra 2017 der er tilgængelige. Fra den 15. oktober kan man læse de nye beskrivelser. Tilmelding åbner den 1. november kl. 12.00.

 

En sommerkursusuge på Ry Højskole koster ca. 4.700,-.

 

På de enkelte kursustilmeldinger under kan man tilvælge enkeltværelser og værelser med eget bad, så længe de stadig er ledige.

Når du melder dig til et sommerkursus på Ry Højskole bliver du samtidig del af et klassisk højskoleophold.

 

Ud over at arbejde i værkstederne, på scenen eller færdes i naturen vil du opleve foredrag, morgensamlinger, koncerter, udflugter, sang, samtaler og søvnmangel.

 

Vil du vide mere om de korte kurser på Ry Højskole i sommerferien, kan du kontakte os på 86 89 18 88 eller skrive til kontoret@ryhojskole.dk

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT