Højskoleophold 2021 - Lange kurser | Ry Højskole
Højskoleophold på Ry Højskole. Læs om vores Lange Kurser og tilmeld dig et Højskoleophold på Ry her.
16588
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16588,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

LANGE KURSER

VELKOMMEN TIL ET LANGT OPHOLD PÅ RY HØJSKOLE

På et langt kursus på Ry Højskole, får du chancen for at beskæftige dig med det, du drømmer om at arbejde med resten af dit liv. Et højskoleophold kan også give mulighed for at vælge noget du aldrig fik prøvet, men gerne vil prøve.

 

Du kan vælge mellem 6 hovedfag og ca. 25 sidefag.

Mange tager et højskoleophold på Ry for at gå i dybden med hovedfagene. Andre ønsker at snuse lidt til det hele og har ikke på forhånd lagt sig fast på bestemte fag. På Ry Højskole er begge dele muligt.

 

Når du tilmelder dig et langt højskoleophold skal du vælge et af 6 hovedfag. Dit valg gælder de første 6 uger på efterårsskolen eller de første 7 uger om foråret. Herefter vælger du frit og kan have 2 hovedfag foruden flere sidefag.

Du kommer med på fællesrejsen til Berlin, men du har derudover mulighed for på flere af hovedfagene  at tage med Ry Højskole på rejse i udlandet.

De lange kurser begynder i januar og august. Efterårskurser er på 18 uger. Foråret er  på 22 uger men med mulighed for at vælge 7, 15 eller alle 22 uger. Næsten alle vælger 22 uger.  Alle fag tilbydes i løbet af sensommer/efterår eller vinter/forår. Hvis du har spørgsmål til højskoleopholdet på Ry, kan du kontakte os på kontoret@ryhojskole.dk eller på tlf. 8689 1888.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ry Højskole (@ry_hojskole)

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT