Tegning | Ry Højskole
19566
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19566,page-child,parent-pageid-19410,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

TEGNING  / RY CLASSIC  UGE 26 | 25. JUNI – 1. JULI 2023

TEGNING

Tegning giver muligheden for at åbne op for leg i skabelsesprocessen gennem sjove eksperimenter, hvor vi undersøger, hvad forskellige materialer, streger og teknikker kan give. Mellem øvelserne kigger vi også på tegningerne, for at finde ud af hvad der skal til for at løfte fra tegning til værk.

 

Med tegning som motor skal vi dykke ned i eksperimenter og finde vores personlige udtryk. Der stilles en hovedopgave som vi arbejder på i løbet af ugen. Opgaven der stilles sætter gang i den kreative proces hos den enkelte, uanset erfaring. Resultatet er individuelt, og munder måske ud i en sekvens af tegninger, et zine, en tredimensionel tegning eller måske noget helt andet.

 

Opgaven “forstyrres” dagligt af forskellige øvelser, der giver mulighed for at eksperimentere og undersøge nye veje og retninger for det personlige udtryk. Øvelserne vil både være klassiske tegneøvelser, som øger den tekniske formåen hos den enkelte, men også kunstneriske benspænd, der styrker den kreative proces. Man bliver trænet i at finde, forstå og styre sin inspiration, så man kan løfte tegningen fra skitse til værk.

tegning 600 x 430

Det bliver en uge i eksperimentet og kreativitetens tegn.

 

Underviser: Karen Fogtmann, Kunstlærer, Ry Højskole

 

Priser
Voksne: 5.500,-
Unge under 25 år 3.600,-

 

Tilmeldinger til sommerkurserne starter 7. november 2022 kl. 12.00.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT