Tegning | Ry Højskole
19566
page,page-id-19566,page-child,parent-pageid-19410,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

TEGNING  / RY CLASSIC  UGE 26  27. JUNI – 3. JULI 2021

TEGNING

Tegning er et redskab til hurtig og effektiv kommunikation med sig selv og andre undervejs i skabelsesprocessen. Samtidig kan tegningen løftes op, og med kærlighed og omhu blive til et værk i sig selv.

 

Med tegning som motor skal vi dykke ned i eksperimenter og finde vores personlige udtryk. Der stilles en hovedopgave som vi arbejder på i løbet af ugen. Opgaven skal være en gnist, der sætter gang i den kreative process hos den enkelte, uanset erfaring. Resultatet er individuelt, og munder måske ud i en sekvens af tegninger, et zine, en tredimensionel tegning eller måske noget helt andet.

 

Opgaven “forstyrres” dagligt af forskellige øvelser, der giver mulighed for at eksperimentere og undersøge nye veje og retninger for det personlige udtryk. Øvelserne vil både være klassiske tegneøvelser, som øger den tekniske formåen hos den enkelte, men også kunstneriske benspænd, der styrker den kreative proces. Man bliver trænet i at finde, forstå og styre sin inspiration, så man kan løfte tegningen fra skitse til værk.

 

 

Det bliver en uge i eksperimentet og kreativitetens tegn.

 

Underviser: Amalie Kvistgaard, tegner, designer og højskolelærer

 

Pris: Kr. 4.950
Online tilmelding – venteliste

tegn med naturen 600 x 800
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT