Musik i Ry - højskole uge 28 | Ry Højskole
19625
page,page-id-19625,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

Musik i Ry 2021 – uge 27  fra 4 – 10. juli. 

sangere 1150x600

MUSIK I RY

 

Velkommen til en sommeruge på Ry Højskole fyldt med musik, sang, dans, feriestemning og spændende workshops. Kom og fordyb dig i netop det du brænder for. Du skal vælge én workshop, som du følger hele ugen.

 

Der er plads til både begyndere og øvede og måske især dem midt imellem.

 

Når du melder dig på en sammenspilsworkshop, beder vi dig samtidig om at oplyse om dit eller dine instrumenter. Vi skriver til dig, hvis dit instrument er overtegnet.

 

Udover workshops har vi lagt et program der veksler mellem musikalske-, kulturelle- og sociale indslag, der sikrer dig en afvekslende uge sammen med en masse andre musikglade mennesker.

Sammenspilslokalerne har basis setup med sanganlæg, trommesæt, forstærkere og keyboards. Derudover råder skolen over 4 flygler, klaverer, akustiske guitarer, musikcomputere og en masse afrikanske trommer. Vi opfordrer alligevel alle til at medbringe egne instrumenter både akustiske, elektriske og trommer. Ry Højskole ligger som en perle midt i Ry by med have lige ned til Gudenåen, hvor man kan bade, sejle i kano og fiske.

 

Programmet i detaljer er endnu ikke helt færdigt. Her kan man se program for Musik i Ry 2020

 

Igen i år kan man kaste om sig med rim i ”Rap og Freestylerap” med  Klaskefar som underviser.  Der er særpris for unge og studerende, som sover på sovesal.

 

Kusrsusleder: Jeppe Bai, højskolelærer

 

Pris: kr. 4.950,-
Studerende og unge under 25 år på sovesal: kr. 3.050,-
Online tilmelding  Tilmeldingen åbner den 2/11 kl. 13.00

RAP OG FREESTYLE RAP

Du får mulighed for at udvikle din rimforståelse, dine improvisationsevner, og vi arbejder også med tekstskrivning og performance.

 

Underviser: Frederik Wium (Klaskefar), freestylerapper/rapper, vinder af MC’s Fight Night 2014.

Læs mere
Klaskefar 600 x 450
jazz 600 x 550

JAZZ

Jazz er ikke en bestemt lyd, et særligt beat eller nogle bestemte akkorder. Jazz er en samlebetegnelse for en masse slags musik, der danner ramme for improvisation, fortolkning og hvor der er højt til loftet.

 

Underviser: Peter Just Rasmussen, pianist og ekstern lektor

Læs mere

PARTYBAND

Vi spiller nye og gamle hits. Hits som i tidens løb, har fyldt alverdens dansegulve. Fælles for numrene er, at de alle har et fedt groove, et ørehængende tema eller et catchy omkvæd.

 

Underviser: Mikael Kjær, trommeslager og musiklærer på Rytmisk Center, Kbh.

 

 

Underviser: Mikael Kjær, trommeslager og musiklærer

Læs mere
pop 200 x1200
soul 600 x 550

SOUL,REGGAE & AFROBEAT

Vi skal spille lækker soul, tilbagelænet reggae og insisterende Afrobeat. Musik fra tre forskellige dele af verden og tre forskellige måder at være funky på. Sangen er i fokus, men bakkes op af et eksplosivt band med trommer, bas, perkussion, guitarer, klaver, orgel, hornsektion og lækkert kor.

 

Underviser: Jesper O. Jakobsen – Bassist, producer og højskolelærer

Læs mere

TROMMER, SANG & BEVÆGELSE

Rytmer, sang og bevægelse fra Brasilien, Cuba, Afrika og Ry.
Vi spiller på congas, afrikanske trommer, baljer, tønder, flasker, stokke, fødder og hænder. Vi synger flerstemmige sange, fra pygmæsang, til danske sange med et tvist. Vi kommer til at svede.

 

Underviser: Lisa Desirée – Sanger og musiklærer

Læs mere
trommer sang og bevægelse 600 x 550
kor 600 x 550

RYTMISK KOR

Vi vil tage udgangspunkt i gode, medrivende sange fra vidt forskellige genrer. Nogle vil være hits eller evergreens, men vi skal også synge sange I aldrig har hørt før. Vi skal arbejde med: Klang, intonation, rytme og udtryk og gennem ugen blive klogere på vores egen stemme og på det, at synge sammen med hinanden.

 

Underviser: Kristian Bisgaard, pianist, komponist og korleder

Læs mere