Partyband | Ry Højskole
19660
page,page-id-19660,page-child,parent-pageid-19625,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

PARTYBAND /  MUSIK I RY  UGE 28 5 – 11. JULI 2020

PARTYBAND

På dette hold tør vi godt spille de allernyeste hits, også dem som alle elsker at hade. Vi kaster os måske også over et par ældre hits, men kun numre som har ”syng med omkvæd” og som kan sætte gang i et dansegulv.

 

Vi skal groove, spille tight, lytte til hinanden, leve os ind musikken og sammen skabe vores eget musikalske udtryk. Vi arbejder med instrumentkendskab, genrekendskab, rytmisk forståelse, dynamik, sjove breaks og lækre korstemmer.

 

Men det vigtigste er, at vi har det sjovt når vi spiller sammen, så alle kan være med og føle sig godt tilpas uanset alder, niveau og erfaring.

 

Besætningen kan indeholde trommer, perkussion, bas, guitar, keyboard/klaver, sangere, blæsere, strygere, rappere…da det er et sammenspilshold, bliver det bliver nok for kedeligt kun at være danser

 

Underviser: Mikael Kjær, trommeslager og musiklærer på Rytmisk Center, Kbh.

 

Pris: kr. 4.900,- venteliste
Online tilmelding

pop 200 x1200
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT