KERAMIK INTENSE | Ry Højskole
20760
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20760,page-child,parent-pageid-17454,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

KERAMIK INTENSE

KERAMIK INTENSE PÅ RY HØJSKOLE

Fagets teknikker
Faget er en bred introduktion til det at arbejde med ler. Det har som de andre fag i feltet udgangspunkt i kunsthåndværket.
Du arbejder med de grundlæggende teknikker som drejning, plade – og pølsemetode og indenfor hver teknik møder du opgaver, der leder dig i retning af dit eget udtryk.

 

Dekoration på mange måder
Udover at dreje dine egne tallerkener, kopper og ymerskåle, eller arbejde med store fade og vaser, vil du blive præsenteret for en hel hær af dekorationsmetoder, f.eks. begitningsteknikker, scrafitto, afdækning og overførsel af print.

Dreje-1
Raku-3

Raku-brænding og almindelig ovn
Vi brænder tingene i den udendørs raku-ovn, hvor resultatet er uforudsigeligt: skinnende eller matte, unikke og ustyrlige glasurer.
Eller vi brænder indendørs i den elektriske ovn, hvor vi har mere kontrol over brændingen, og hvor begitningsteknikker og print bedst kommer til udtryk.

 

Keramikværkstedet er altid åbent, så du kan arbejde, når du har lyst.

 

Keramik Intense er et hovedfag indenfor Kunst og Form forår og efterår

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Kunst og Form

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT