Kunstner retreat | Ry Højskole
21768
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21768,page-child,parent-pageid-20163,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

KUNSTNER RETREAT / RY UDEN FILTER UGE 31 | 29. JULI – 4. AUGUST 2023

KUNSTNER RETREAT / Ry Kunstnerrefugium

Ry kunstnerrefugium tilbyder retreat med fuld pension i naturskønne omgivelser, til udbrændte kunstnere der er klar til at udvide deres horisont, gøre op med vestens synsfetichistiske tilgang til verden og til at genoplive kreativiteten og æstetikken for det fulde sanseapparat.

 

Vi tilbyder en uge med plads til fordybelse, sansning, nærvær og rigeligt rum til kreativ udfoldelse. En uge hvor vi sylter øjenmennesket og vækker resten af vores sansende væsen. Vi gør op med occular-centrismen og skaber kunst gennem andre sensoriske discipliner end synet – tegner/former i blinde, lytter til malerier og oplever verden langsomt mm.

 

Vi skal arbejde med kreativitet som en kropslig erkendelsesform fremfor et middel mod æstetisk produktion, og bruge alle vores sanser når vi genetablerer kontakten med vores kroppe gennem kunsten. Hæng i derude kære kunstnerkollegaer!

 

Værter: Runa Bonnichsen og Anna Birk

 

Pris kr. 3.500,-

Kunstner-retreat
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT