RY UDEN FILTER | Ry Højskole
20163
page,page-id-20163,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

RY UDEN FILTER UGE  31   

27. JULI – 2. AUGUST 2019

 

BESKRIVELSEN AF RY UDEN FILTER 2020 ER KLAR I JANUAR 2020. TILMELDINGEN ÅBNER I MARTS

 

RUF 2019 1200 x 400

Velkommen til Ry Uden Filter 2019 . Vi indbyder unge i alle aldre til en uges turbohøjskole.

 

Vælg mellem 7 forskellige workshops, hvor underviserne – ”værterne”, – som de kaldes på RUF, er tidligere elever og deres venner. De er udvalgt af elevforeningen, der sammen med skolen arrangerer ugen.

Værterne er næsten alle undervejs i uddannelsessystemet, og prøver i denne uge kræfter med rollen som undervisere. Fælles for dem alle er, at de glæder sig til en levende vekselvirkning mellem deltagere og værter.

 

Kursusleder: Ole Toftdahl, forstander

Pris kr. 3.000,-
Online tilmelding

fra før vi blev født 600 X 400

FRA FØR VI BLEV FØDT

Vi skal sidde stille med pensler og kul, når vi digter og maler (på) hinanden, og hjertet skal hamre i brystet, når vi balancerer i kanoer, flirter og kæmper med myternes væsener.

LÆS MERE

FRIBYTTERDRØMME

På fribytterdrømme går vi planken ud og lader mandskabet komme på gyngende grund.  Hvem er du når kraken kommer, uvejret er over os, skibet lider forlis og ingen har liket din flaskepost?

LÆS MERE
fRIBYTTERDRØMME 600 X 600
Kroppens RYtmeboks 600 x 500

Kroppens RYtmeboks

Kroppens RYtmebox er et sammensurium af bevægelse, rytmer, lyde og sang. Vi sætter kroppens indre rytmebox under lup og undersøger kroppens og stemmens lydmuligheder gennem lege, øvelser og improvisationer.

LÆS MERE

RYBIN HOOD

Vi træner en ny hær af Rybin Hoodere. Fredløse, anarkistiske, lystige svende skal trænes i at tage fra de rige og give til de fattige, i bueskydningspræcision, i sejlads i Sherwood Skoven, i livet som lystig svend, og i at vinde Lady MaRYans hjerte.

LÆS MERE
Rybin Hood 500 x 500
SANS OG SAMLING 600 X 500

SANS OG SAMLING

Alle fem sanser tages i brug, når vi gennem leg og kropslige bevægelser samles som gruppe og i os selv; –  når fokus vendes indad, og vi udforsker kroppen og hvad den fortæller, når vi lytter efter.

LÆS MERE

TIDSREJSEN

Vi er taget tilbage fra år 2159, hvor det ser sort ud for kloden – og vi har brug for din hjælp…   I 2019 besidder menneskeheden nemlig stadig håb og drømme for fremtiden.

LÆS MERE
tidsrejsen 600 x 500 2
time to say 600 x 400

TIME TO SAY BUONGIORNO

Er du også en forfordelt, forarmet minoritet af sydeuropæisk afstamning, der er havnet i Brooklyn? Synes du også at målet altid helliger midlet? Foretrækker du dit gluten tilberedt som al dente spaghetti? Er dit temperament sådan ret stort?

LÆS MERE
HER BOR VI

Read More
RUNDVISNING

TILMELD

Read More
KONTAKT