RY UDEN FILTER | Ry Højskole
20163
page,page-id-20163,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

RY UDEN FILTER UGE  31   25 – 31. JULI 2020

Ry Uden Filter 2021 finder sted fra 31. jui – 6. august og ligger klar med beskrivelser i januar

RUF 2019 1200 x 400

Velkommen til Ry Uden Filter 2020 . Vi indbyder unge i alle aldre til en uges turbohøjskole.

 

Vælg mellem 7 forskellige workshops, hvor underviserne – ”værterne”, – som de kaldes på RUF, er tidligere elever og deres venner. De er udvalgt af elevforeningen, der sammen med skolen arrangerer ugen.

Værterne er næsten alle undervejs i uddannelsessystemet, og prøver i denne uge kræfter med rollen som undervisere. Fælles for dem alle er, at de glæder sig til en levende vekselvirkning mellem deltagere og værter.

 

Kursusleder: Ole Toftdahl, forstander

Pris kr. 3.100,-
Online tilmelding – venteliste på alle modulerne

arty farty 600 x 425

ARTY FARTY

Lad dig blive overwhelmed over kunstens possibilities og glæd dig til at opleve gruppens brede boundaries, når vi sætter Ry Højskole og RUF som knudepunkter på det artistic worldmap.

LÆS MERE

Amors AspiRYnter

Vi glæder os til at modtage aspiranterne i Amors kærlighedsbootcamp, der byder på teaterøvelser, lege, skriveøvelser, sang, berøring og daglige missioner, der kan sprede kærligheden til de andre ruf-moduler.

LÆS MERE
aspirynter 600 x 425
analog 600 x 425

ANALOG

Hvis ikke du allerede er forelsket i analogt fotografi, så kan vi garantere dig at du bliver det. For vi søger nemlig tilbage til det magiske fotografi. Til den slags fotografi hvor billeder trylles frem fra blankt papir.

LÆS MERE

Stadier paa Livets Vei

Vi skal sætte Krop paa Kirkegaards Tanker og vende Vrangen ud paa den gjaengse Maade at laere om Eksistensfilosofi. Igjennem kropslig Udfoldelse, Faglig Dialog, Leg og masser af eksistentielt Oproer og Ballade pakker vi os Selv ud og springer ud paa de 70.000 Favne – sammen

LÆS MERE
Kierkegaard
nakognoma 425 x 600

NAK OG NOMA

Trangiasæt eller mandolinjern, røgvender eller industriemhætte? Dyk ned i dig selv, dine smagssanser og dine kolleger i køkkenet, når vi sammen skal skyde, sylte, stege, brygge og bide.

LÆS MERE

VØLVENS SPÅDOM

Under livstræet Yggdrasil sidder to norner der har spundet livstråde siden Vølvens spådom om ragnarok. Nornerne leder efter tolv mennesker fra Midgård, hvis livstråde vil føre dem ud på en rejse til Asgård for at huske Aserne på, hvilken rolle de har at udfylde, når ragnarok oprinder.

LÆS MERE
yggdrasil 500 x 525
magisk grundkursus 600 x 425

MAGISK GRUNDKURSUS

På blot en uge vil du blive ekspert i magi, natur, mennesker — og hvorfor de tre ting er uadskillelige. Du vil få viden om lokale urter, krystaller, sort magi og magiske væsener.

LÆS MERE
HER BOR VI

Read More
RUNDVISNING

TILMELD

Read More
KONTAKT