RY UDEN FILTER | Ry Højskole
20163
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20163,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

RY UDEN FILTER UGE 31 | 29. JULI – 4. AUGUST 2023

begejstring 1150 x 450

Velkommen til Ry Uden Filter 2023 . Vi indbyder unge i alle aldre til en uges sommerhøjskole med høj intensitet, fællesskab og plads til både leg og alvor.

 

Vælg mellem 8 forskellige moduler, der hver især dykker ned i et særligt fænomen eller emne. De 8 moduler er udvalgt af elevforeningens bestyrelse, der sammen med skolen arrangerer ugen.

 

Programmet er tilrettelagt, så du bruger størstedelen af den skemalagte tid på fordybelse i dit valgte modul. Derudover er der masser af fritid, hvor du kan spille volley på plænen, synge højskolesange ved bålet, nyde en øl og danse i cafeen, tage en frisk morgendukkert eller måske noget helt andet, som spontant opstår i løbet af ugen. Velkommen til 6 dages højskole uden filter.

Værterne på de forskellige workshops er næsten alle undervejs i uddannelsessystemet, og prøver i denne uge kræfter med rollen som undervisere. Fælles for dem alle er, at de glæder sig til en levende vekselvirkning mellem deltagere og værter.

 

Tilmeldingen til Ry Uden Filter 2023 åbner d. 5. marts kl. 13.00

 

Har du tilmeldt dig et modul, som allerede er fyldt, tilføjes du til en venteliste og kontaktes, såfremt der bliver en ledig plads. Alternativt kan der være mulighed for at tilmelde sig andre moduler, som stadig kan have ledige pladser.

 

Elevforeningens bestyrelse kan give dig svar, hvis du har spørgsmål til modulerne og det generelle indhold på kurset.
Kontakt via bestyrelsen@ryelev.dk.

 

Kursusleder: Stefan Hollænder Kvamm

Pris kr. 3.500,-

adayinthelife

A DAY IN THE LIFE

Kunne du tænke dig at skabe dig, klæde dig og indleve dig i forskellige kendte danskeres liv? Så er det her modul måske noget for dig. På dette modul vil vi dykke ned i forskellige prominente, inspirerende, glemte, seje danskers liv – “A day in the life”!

LÆS MERE

BURNING MAN

Har du altid drømt om at tilbringe 9 dage i Nevadas ørken og deltage i et verdensberømt ritual? Være med til at opbygge et fællesskab med 80.000 kreative og nysgerrige mennesker? Men er du aldrig rigtig kommet afsted? Nu har du chancen.

LÆS MERE
BurningMan
FantastiskeForaeldre

FANTASTISKE FORÆLDRE

Hvad er en fantastisk forælder? Tvivlen er stor og de færreste husker, hvor forældrerollerne kommer fra, og stadig færre ved, hvor de er på vej hen. Men frygt ej. De fantastiske forældre er derude et sted. Måske bærer du endda selv rundt på en – bare helt uden, at du ved det. Med kyndig vejledning og et totalt frirum for at prøve det hele af, former og finder vi ind til kernen af det at være fantastiske forældre!

LÆS MERE

I JAZZENS FODSPOR

Til hverdag spiller vi alle sammen jazz. Vi træffer spontane beslutninger, improviserer og agerer i sammenspil med vores omgivelser. På RUF-modulet I jazzens fodspor tager vi skridtet videre, når vi dykker ned i musikgenrens forunderlige verden og spidser ørene til at tilgå og forstå dens mangfoldige udtryk.

LÆS MERE
I-Jazzens-Fodspor
Kunstner-retreat

KUNSTNER RETREAT

Ry kunstnerrefugium tilbyder retreat med fuld pension i naturskønne omgivelser, til udbrændte kunstnere der er klar til at udvide deres horisont, gøre op med vestens synsfetichistiske tilgang til verden og til at genoplive kreativiteten og æstetikken for det fulde sanseapparat.

LÆS MERE

AFLYST! LYDENS MAGI

Desværre er dette modul aflyst – vælg et af vores andre dejlige moduler!

LÆS MERE
Lydens-magi
Poeternes-loge

POETERNES LOGE

I Poeternes loge værdiges de gamle dyder: Tradition, disciplin, ære og fortræffelighed. Vi skal sanse verden og indfange dens væsen med ord. Dette er et modul om tekst, og om hvad det kan gøre ved os, når vi skriver og frem for alt læser!

LÆS MERE

RY-SHIT MC

Modulet handler om, at vi skal lave en motorcykelklub – af onde tunger kaldt en rockerklub. Vi skal have styr på de praktiske sager: Hvordan køber man “cykler”? Hvad skal klubbens kodeks være, og hvordan bygger man en rockerborg, som udtrykker vores identitet?

LÆS MERE
Ryshit-MC
HER BOR VI

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT