RY UDEN FILTER | Ry Højskole

RY UDEN FILTER UGE 31     28. JULI – 3. AUGUST 2018

Vemmelev Skole, Visible Learning

KURSUSBESKRIVELSERNE VIL VÆRE KLAR I BEGYNDELSEN AF JANUAR 2018

Velkommen til Ry Uden Filter. Vi indbyder unge i alle aldre til en uges turbohøjskole.

Vælg mellem 7 forskellige workshops, hvor underviserne – ”værterne” – som de kaldes på RUF, er tidligere elever og deres venner. De er udvalgt af elevforeningen, der sammen med skolen arrangerer ugen.

De er næsten alle undervejs i uddannelsessystemet, og prøver i denne uge kræfter med rollen som undervisere. Fælles for dem alle er, at de glæder sig til en levende vekselvirkning mellem deltagere og værter.

Kursusleder: Ole Toftdahl, forstander

Pris kr. 2.950.-