RY UDEN FILTER | Ry Højskole
20163
page,page-id-20163,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

RY UDEN FILTER UGE  31   31. JULI – 6. AUGUST 2021

default

Velkommen til Ry Uden Filter 2021 . Vi indbyder unge i alle aldre til en uges turbohøjskole.

 

Vælg mellem 7 forskellige workshops, hvor underviserne – ”værterne”, – som de kaldes på RUF, er tidligere elever og deres venner. De er udvalgt af elevforeningen, der sammen med skolen arrangerer ugen.

Værterne er næsten alle undervejs i uddannelsessystemet, og prøver i denne uge kræfter med rollen som undervisere. Fælles for dem alle er, at de glæder sig til en levende vekselvirkning mellem deltagere og værter.

 

Kursusleder: Ole Toftdahl, forstander

Pris kr. 3.150,-
Online tilmelding – åbner den 7. marts kl. 13.00

Byg en Bystat 2 350 x 200

BYG EN BYSTAT

Drømmer du om at løbe rundt i toga, diskutere det Sande og kæmpe med sværd og skjold? Så rejs med os tilbage det gamle Grækenland.

LÆS MERE

DET GODE, DET ONDE OG DET GRØNNE

Med friluftsbukserne på skal vi ud i Ry, gøre en god gerning og undersøge hvad det gode egentlig er. Vi skal lege, lære, være strategiske, reflektere og sanse, når vi arbejder sammen og dykker ned i etik for at undersøge, hvad der er rigtigt og forkert.

LÆS MERE
Det gode, det onde, det grønne 600 x 402
FremadMisse2 300 x 200

KØR MISSE!

Med udgangspunkt i Matadors fortælling vil vi rejse gennem 30 – 40’ernes Korsbæk. Vi skal opleve datidens dilemmaer, med alt hvad det byder på: intriger, sladder og status i skyggen af 2. Verdenskrig og klassekampe.

LÆS MERE

HVAD AFTENEN GEMMER

Fred hviler over land og by, Blomsten sænker sit hoved. Den skønne jordens sol gik ned og Langsomt hæver månen sig. Under Tunge mørke natteskyer og Millioner af stjerner dykker vi ned i dagens sidste timer med udgangspunkt i højskolesangbogen. Hvordan afslutter vi dagen, mens vi stadig er ved vores fulde fem?

LÆS MERE
dav
KoncHelte2 200 x 300

KONKURRENCESTATENS HELTE

Vi hjælper dig til en lean anerkendelseshøst på Ruf og bringer din bedste mellemleder frem igennem målrettet networking og teambuilding. Bukker du under for presset, klatrer du hele vejen til toppen af konkurrencestaten eller nedslider du dig til tidlig pension og den ultimative hæder “Årets Arne”?

LÆS MERE

RUF UDEN FILTER

Vær klar til at bryde fri af RUF’s uskrevne regler og vær med, gennem leg, konkurrence, dans og anderledes naturoplevelser – så RUF kan blive helt Uden Filter.

Måske når vi at filtre os ind i hinanden undervejs - hvem ved?

LÆS MERE
rufUF 1 300 x 200
Udtryk-2 200 x 300

UDTRYK

Vi skal lege med analoge trykteknikker som serigrafitryk og stencils, og undersøge visuelle udtryksformer ved at se på typografier, farver og motiver.

Dertil samtalesaloner, hvor vi vender aktuelle emner og personlige spørgsmål på nye måder og i anderledes omgivelser, for at undersøge det at udtrykke sig gennem samtale – mellem dig og mig og på den store klinge.

LÆS MERE
HER BOR VI

Read More
RUNDVISNING

TILMELD

Read More
KONTAKT