RY UDEN FILTER | Ry Højskole
20163
page,page-id-20163,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

RY UDEN FILTER UGE 31     29. JULI – 4. AUGUST 2017

Vemmelev Skole, Visible Learning

Velkommen til Ry Uden Filter. Vi indbyder unge i alle aldre til en uges turbohøjskole.

 

Vælg mellem 7 forskellige workshops, hvor underviserne – ”værterne” – som de kaldes på RUF, er tidligere elever og deres venner. De er udvalgt af elevforeningen, der sammen med skolen arrangerer ugen.

De er næsten alle undervejs i uddannelsessystemet, og prøver i denne uge kræfter med rollen som undervisere. Fælles for dem alle er, at de glæder sig til en levende vekselvirkning mellem deltagere og værter.

 

Kursusleder: Ole Toftdahl, forstander

Pris kr. 2.900.-
Online tilmelding – der er fra den 26. april venteliste på alle workshops

DE ROYALE – TØR HVOR ANDRE TIER

Vi kigger på royal retorik, branding, stil, og sladderblade. Vi sabler champagne, klipper røde snore, holder balkontaler, laver valgsprog, merchandise, bygger slotte og meget mere.

Værter: Mette Uhrt Kristensen og Emma Rønberg Nielsen

læs mere
royal 1 600 x 350
De 4 Elementer - Engineering Crash Course 600 x 400

DE 4 ELEMENTER  – ENGINEERING CRASH COURSE

På en uge bliver Ry Højskole forvandlet til vores laboratorium, og vi skal bruge det til at lave molekylær gastronomi og basal syret kunst. Vi skal eksperimentere med farvet ild og stille udforske stjernerne. Vi skal fra Arkimedes til Hawking og lære at elske vores GMO. Vi skal igennem de fire elementer – jord, ild, luft og vand.

 

Værter: Lærker Cecilie Bjerre og Kresten Olsen

læs mere

MEDITATION, NARRATIVER OG SPIL

Nu sidder du måske og tænker: ”Hvordan i alverden kan man kombinere meditation med livshistorier, leg og spil?” Det finder du ud af, når vi ses på kurset. Du behøver hverken tryllestav eller bedekrans for at kunne deltage, bare du har lyst til at lære de andre og dig selv bedre at kende.

 

Værter: Kaspar Meitil og Simon Gregersen

læs mere
Meditation, Narrativer og spil 600 x 340
På rødder og fødder 600 x 400

PÅ RØDDER OG FØDDER

Vi sætter bevægelse i skovbunden og sanser kontaktfladen mellem muld og maveskind med mudder-capoeira, morgen-rave og i skabelsen af musikvideoen “mellem stammerne”. Vi udforsker naturen, os selv og hinanden gennem electric boogie-woody, asynkronudspring og regndans.

 

Værter: Tine Engedal og Molly Nyeland

læs mere

VIVA LA REVOLUTION

Vi skal mærke hvad “Oprør” og “Revolution” er på egen krop: planlægge statskup afstraffe adelen, manipulere pøblen, synge protestsange, tage nej-hatten på, lave teenageoprør og huske at spise sundt.

Værter: Emil Hamrum Jørgensen og Lasse Holst-Fuglsang

læs mere
Viva La Revolution 600 x 400
Den Grønne Gren 600 x 600

DEN GRØNNE GREN

Hvad er Projekt Karse? Og er mosgraffiti og frøbomber egentlig ulovligt? På Den Grønne Gren udforsker vi naturens forunderlige verden gennem kunst og grønne eksperimenter. Vi skal se, sanse, samle og studere planternes farver og fortællinger. Måske vil Ry Højskole dette år opleve et grønt take-over?

 

Værter: Trine Larsen og Emilie Nørgaard Andersen

læs mere

ARKTISK KOMMANDO

Den stolte Arktiske Kommando, som beskytter Grønland og Færøerne mod fiskekvotesnydere, miljøgrisebasser og isbjørne, skal have oplært nye rekrutter. Vores militære færdigheder skal trænes på land og på vand.

Værter: Jacob Fogemann og Mikkel justesen

læs mere
Rotor wash
HER BOR VI

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT