RY UDEN FILTER | Ry Højskole
20163
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20163,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

RY UDEN FILTER UGE 31 | 29. JULI – 4. AUGUST 2023

begejstring 1150 x 450

Velkommen til Ry Uden Filter 2022 . Vi indbyder unge i alle aldre til en uges turbohøjskole.

 

Vælg mellem 8 forskellige workshops, hvor underviserne – ”værterne”, som de kaldes på RUF, er tidligere elever og deres venner. De er udvalgt af elevforeningens bestyrelse, der sammen med skolen arrangerer ugen.

Værterne er næsten alle undervejs i uddannelsessystemet, og prøver i denne uge kræfter med rollen som undervisere. Fælles for dem alle er, at de glæder sig til en levende vekselvirkning mellem deltagere og værter.

 

Kursusleder: Torben Skovlund Madsen, højskolelærer

Pris kr. 3.200,-

Real Reality 600 X 330

REAL REALITY

Har du aldrig fået sendt din ansøgning til Robinson Ekspeditionen? Drømmer du om at sidde ved en pool i Mexico med en drink i hånden? Så join Real Reality på RUF!

LÆS MERE

MOD SKIBENE

Vi skal altså leve livet som viking, men også fundere over, hvad vikingerne betyder i en nutidig populærkulturel sammenhæng.
Så pak hjelmen –  med horn eller ej (ingen ved det) – og støv dit skole-oldnordiske af. Valhalla venter den valiante!

LÆS MERE
mod skibene 600 X 340
traemaend mk 600 X 337

TRÆMÆND M/K

Træmænd m/k er for alle uanset evner og fysik. Du skal blot have mod på håndværk og friluftsliv, og ikke være bange for at snakke om følelser og få udfordret din identitet- og kønsforståelse. Derfra skal vi nok skrue dine hænder ordentligt på og guide dig sikkert gennem aktiviteterne.

LÆS MERE

ÅNDEN I HJERNEN OG HJERTET

Kan en kunstig intelligens gøre Grundtvig kunsten efter? Er ånden hos os til en fodboldkamp? Og vigtigst: Kan vi forstå et menneske uden at forstå det som ånd?

LÆS MERE
aanden i hjerne og hjertet 530 x 675
L'art pour L'art 300 x 237

L’ART POUR L’ART

Vi skal dyrke, diskutere, konkurrere og vigtigst af alt udøve diverse former for kulturstrømninger og deres dertilhørende udtryk. Forvent at en charmeklud kan blive skiftet ud med en klaphat og dansktopmusik kan blive erstattet af actionpainting.

LÆS MERE

TOFTDAHLS TIVOLI

Vi skal tidligt op om morgenen for at sætte tivoliet op, og vi går ikke i seng før sent på aftenen. Vi skal komme hinanden ved, når vi bor i vores små skurvogne. Vi skal spise en nærende morgenmad, der består af hvidt brød, et lag smør, lidt jordbærmarmelade fra den blå spand og en sort kop kaffe.

LÆS MERE
Toftdahls tivoli 300 x 225
skulptopia 200 x 267

SKULPTOPIA

Sammen skal vi skabe det ideelle samfund, hvor sammenholdet, pengesystemet, tro, arkitektur og natur trives. Vi lader os inspirere af tidligere folk og samfund, og vi tænker nyt, når vi agerer fremtidens skulptører og former vores utopia i gips, papmache og diverse andre samfundsopbyggende materialer.

LÆS MERE

ROMANTISKE  RELATIONER

Vi skal dykke ned i det romantiske hav – måske vi kan lære af hinandens fejl og øve os på hinanden gennem sjove og lærerige aktiviteter i et trygt rum. Vores aktiviteter vil være alt fra at skrive et brev til sin eks – til at lave sketches, og optage humoristiske scener fra parforhold.

LÆS MERE
romantiske relationer 2 320 x 240
HER BOR VI

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT