Teater for familier | Ry Højskole
19473
page,page-id-19473,page-child,parent-pageid-19489,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

TEATER / RY FOR FAMILIER

UGE 29 12 – 18. JULI 2020

TEATER FOR FAMILIER

Vil du prøve at spille skuespil og lave en forestilling? Vil du udfordre dig selv og være fælles skabende med andre på scenen?

 

Teater handler om at “fortælle” gode historier, men først og fremmest handler det om at hitte på, lege og spille en masse teater med og for hinanden.

 

Som skuespillere skal vi træne stemmen, kroppens bevægelser og udtryk, fantasien og kreativiteten. Vi skal eksperimentere med lys, lyd og forskellige rekvisitter til at skabe små poetiske scenebilleder. Og som afslutning på ugen skal vi lave en forestilling for resten af højskolen.

 

Måske en farverig klovneforestilling? Måske en rumlig udendørs forestilling. Måske en forestilling, hvor vi både spiller karakterer og er os selv på scenen?

 

Alt kan ske og lade sig gøre, når vi smider manuskripter og rollelister væk og kaster os ud på de skrå brædder med vores fantasi og gode ideer som brændstof.

 

Kurset kræver ingen erfaring med teater, men masser af gå på mod og lyst til at skabe sammen.

 

Underviser: Mia Therese Bach Krarup Jensen
Pris kr. 4.900/2.550

Online tilmelding

teater for familier 2016
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT