Teater for familier | Ry Højskole
19473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19473,page-child,parent-pageid-19489,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

TEATER / RY FOR FAMILIER UGE 28 | 9. juli – 15. JULI 2023

TEATER FOR FAMILIER

Vil du slippe din indre kreativitet og nysgerrighed løs på en scene? På Teater for familier kan alle være med, når vi i fællesskab træder ud på de skrå brædder i Ry Højskoles teatersal.

 

Teater handler om at “fortælle” gode historier, men først og fremmest handler det om at hitte på, lege og spille en masse teater med og for hinanden.

 

I løbet af ugen, skal teaterholdet igennem en proces, der er tilrettelagt sådan, at det ligner en professionel teateropsætning. Vi skal lave øvelser, der har til formål at rystet deltagerne sammen og forberede dem på at skulle stå på en scene. Det gør vi blandt andet gennem teatersport og improvisationsteater.

Teater fam. 1 600 x 450
Teater fam. 2 400 x 533

Midt på ugen bliver der uddelt et manuskript, som er rammen for den lille forestilling, vi skal vise for resten af højskolen om fredagen. På denne måde får du et unikt indblik i hvordan man laver en teaterforestilling, og hvordan en skuespiller arbejder. Vi garanterer klapsalver, plads til leg og grin samt spændende og seriøs ideudvikling i samarbejde med resten af holdets deltagere.

 

Kurset kræver ingen erfaring med teater, men masser gå på mod og lyst til at skabe noget sammen.

 

Underviser: Katrine Weigelt

 

Priser
Voksne : 5.500,-
Unge under 25 år : 3.600,-
Børn 10 – 17½ år : 2.800,-

 

Tilmeldinger til sommerkurserne starter 7. november 2022 kl. 12.00.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT