Pilgrimsvandringer | Ry Højskole
19568
page,page-id-19568,page-child,parent-pageid-19410,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

PILGRIMSVANDRINGER / RY CLASSIC  UGE 27  1 – 7. JULI 2018

PILGRIMSVANDRINGER

Du kan begynde i Ry og måske fortsætte i Spanien.

 

Der er hver dag vandringer i Søhøjlandets smukke natur. Du vil få inspiration til din indre pilgrimsvandring og opleve den indre ro og stilhed, som længere vandringer kan give. Du vil også høre om pilgrimme i Spanien og andre steder i verden, og om hvilken rolle pilgrimsvandringen spiller for det moderne menneske.

 

Vi besøger Øm Kloster og forbinder os med middelalderens tankegang om pilgrimme, besøger Sukkertoppen og Himmelbjerget og får både udsigt og indsigt og kommer hver dag igennem ”skovens katedral”. Kurset er en invitation til fordybelse og stilhed – og til at komme på sporet af moderne pilgrimsfærd.

 

Der vil være oplæg/øvelser til refleksion på de daglige vandringer, som er mellem 12 og 18 km. Desuden vandremeditationer og næværsøvelser.

 

Underviser: Eva Michaelsen, pilgrimsvandrer, foredragsholder og underviser i yoga og mindfulness

Pris: Kr. 4.700-
Online tilmelding – Udsolgt

pilgrimsvandringer 600 x 550
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT