LOKALELEJE OG OVERNATNING | Ry Højskole
18060
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18060,page-child,parent-pageid-17982,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

LOKALELEJE OG OVERNATNING

LOKALELEJE OG OVERNATNING

Ry Højskole lejer gerne sine lokaler ud til kurser, undervisning og konferencer. Skolen ligger lige ved Gudenåen – midt i Danmarks smukkeste natur og samtidig midt i Ry – en livlig og charmerende lille handelsby.

 

Skolen er indrettet til ca. 100 personer. Værelserne er 1, 2 og 3 -sengsværelser. Faglokalerne er smukke og veludstyrede. Naturen udenfor er uforlignelig.

 

Køkkenet serverer sund, velsmagende og grøn mad. Der er mulighed for særlige aftaler.

Bakkehus 600 x 400
Hovedbygningen 600 x 450

Atmosfære, stemning, at sætte sig selv på spil og at søge efter svar på det der undrer, er nogle af nøglebegreberne for at opholde sig på Ry Højskole.

 

Vores ældste bygning – gymnastiksalen er fra 1883. Der er siden bygget adskilligt til, og i 2019 færdiggjorde vi en gennemgribende modernisering af skolens bygninger på Klostervej.

 

Antallet af ledige sengepladser til kursusudlejning afhænger af, hvor mange elever der er på højskole.

 

Kontakt på kontoret@ryhojskole.dk eller ring til os på 8689 1888, hvis din forening eller virksomhed vil på højskole. Vi lejer ikke ud til private fester.

 

Velkommen på Ry Højskole!

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT