Vores historie | Ry Højskole

HØJSKOLENS HISTORIE

HISTORIE

Ry Højskole har eksisteret siden 1892. De godt hundrede år, der siden er gået, har budt på masser af store og små begivenheder. Vores arkiver er fulde af tidsbilleder, stemninger og forgangent højskoleliv.

Ry Højskole har atid taget tidens spørgsmål alvorligt. I vores behandling af dem stiller vi hinanden og os selv en række spørgsmål. Hvem vi er, hvad vi kommer af, og hvor vi er på vej hen. At være på højskole, har siden de første højskoler blev til, været en eksistentiel rejse. Hvor mange kan du rumme? hvor meget kan du rummer? hvad rummer du?

Vores bagland af tidligere elever og venner af skolen hører også til skolens historie. Her elever tilbage fra 30′erne og 40′erne. En stor del af dem mødes til det årlige elevmøde i begyndelsen af august.

Du kan også læse jubilæumsbogen fra 1992

at-se-med-egne-øjne-415x280