Om højskolen | Ry Højskole
17982
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17982,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

OM HØJSKOLEN

PRÆSENTATION AF RY HØJSKOLE

Ry Højskole er et mødested. Det er i mødet med de andre elever og med lærerne, dit eget liv og dine egne holdninger for alvor bliver udfordret. Det er i opmærksomheden over for de andre og det andet, du får chancen for at tænke nyt, lære nyt og blive fornyet.

 

At leve sammen på en højskole er som et stykke musik. Toner støder ustandselig sammen, danner harmonier, disharmonier eller aldrig før hørte klange. Rytmer forstyrres, finder sammen i en ny puls, eller finder sig i at leve side om side i forskelligt tempo. Udfordringen er at kunne høre det hele på én gang og at kunne glædes over mangfoldigheden i klang og rytme.

SHK
buegangen 600 x 500

Der har været højskole i Ry siden 1892. Bygningerne, naturen omkring os og nogle ganske få og enkle leveregler er de samme, men det er dig, der sammen med dit hold og de ansatte former det liv, vi deler, mens du er her.

 

Vi glæder os til at møde dig, ser frem til at udfordre dig – men ser lige så meget frem til de udfordringer, du kommer med til os. Du kan glæde dig til for en stund at glemme alt om eksaminer og kompetenceudmåling, og i stedet fordybe dig i alt det du holder mest af.

 

Stefan Hollænder Kvamm
Forstander

 

Se vores lange kurser her
Se vores sommerkurser her

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT