Nyhedsbrev #33 oktober | Ry Højskole
page,page-id-22389,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

NYHEDSBREV #33 OKTOBER 2017

nyhedsbrev #33 1000 x 500

Kære alle,

Sommerkurserne for 2018 ligger nu beskrevet på hjemmesiden www.ryhojskole.dk. Den 1. november kl. 12.00 (middag), åbner vi for tilmeldingen. Der er et begrænset antal værelser med eget bad, og bestemte kurser bliver som regel udsolgt meget hurtigt. Først til mølle – princippet gælder.

Uge 27 byder på Ry Classic med mulighed for Pilgrimsvandring, Maleri, Argentinsk tango, Ro i Kajakken og Skriv så det fænger.

Uge 28 hedder kurset ”Musik i Ry”, og her kan man vælge mellem Jazz, Kor, Pop og rock, Reggae og Sang, dans og bevægelse.

Uge 29 indbyder til familiekursus med Natursafari, Keramik, Svejsning, Ridning på islandske heste, Teater og Musik.

Uge 31 arrangerer elevforeningen og Ry Højskole sammen Ry Uden Filter, der henvender sig til alle, men hurtigt bliver udsolgt til elevforeningens medlemmer. Her skal man være særlig hurtig med sin tilmelding, for at sikre sig en plads. Beskrivelserne vil først være klar i begyndelsen af januar og tilmeldingen åbner i marts.

I uge 33 arrangerer Ry Højskole i samarbejde med foreningen ”Gode Penge” for første gang sommerkursus. Her stilles skarpt på bankvæsen og finansverdenen. Samtidig er det er sommerkursus med mulighed for at deltage i teater, musik, spiludvikling og naturoplevelser i Søhøjlandet. I denne uge tilbydes en særlig rabat til unge under uddannelse.

svejs dig glad 500 x 500

RY HØJSKOLE  125 ÅR

Den 15. september i år fyldte Ry Højskole 125 år. Det fejrede vi i august til det årlige elevmøde. 800 deltagere, mødtes fra fredag til søndag og lyttede undervejs til bl.a. Folkeklubben og Svend Brinkmann.

Den 9. september indbød vi til sangmarathon, og fik ved den lejlighed en ny sang med tekst af Dy Plambeck og melodi af Irene Becker.

Skolens 125-års jubilæum er samtidig i gang med nybyggeri og renovering til 35 mio. De 30 af dem har vi fået af A.P. Møller Fonden.

Til januar står det nye Bakkehus færdigt og byggeriet fortsætter i den gamle hovedbygning, der skal have ny overetage og nyt tag. Byggeriet vil skabe nye faglokaler til Kunst-, horisont- og musikfagene.Undervejs i nybyggeri og ombygning er her konstant ca. 95 elever på de lange kurser og ca. 65 på de korte.

De lange kurser begynder i Januar og August. Forårskurset 2018 har været udsolgt fra midten af august 2017. Efterårsskolen har også allerede nu stor søgning, så er man på vej med en tilmelding, så udsæt den ikke længere end nødvendigt.

Bedste hilsner

Ole Toftdahl