Teater - Højskole med Drama, Teater og Skuespil | Tag på Ry Højskole nu | Ry Højskole
Teater & Drama på Ry Højskole: Fordyb dig intensivt i Teater, Drama og Skuespil. Bliv en bedre Skuespiller på højskole - Få en brochure her!
17396
page,page-id-17396,page-parent,page-child,parent-pageid-16588,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

TEATER OG DRAMA

TEATER OG DRAMA

Overvejer du at uddanne dig til skuespiller? Eller vil du bare bruge nogen måneder på at arbejde intensivt med teater og drama?

 

På Ry Højskole finder du en række af fag, der giver mulighed for både træning og fordybelse.

 

Vi arbejder bredt inden for teater-faget med skuespil, instruktion, scenografi, improvisation og koreografi.

 

For de mest ambitiøse med skuespiller-drømme er der i flere af teaterfagene mulighed for at arbejde med monologer, der senere kan bruges til optagelsesprøver til teaterskolerne.

Mange teater-fag – Scenen er din
Både forår og efterår kan du vælge de tre hovedfag: Musikteater,  Turnéteater og Teater. Du kan også vælge det mindre valgfag Børneteater.  Kan du ikke få nok af teater, kan du vælge alle fire teaterfag i løbet af dit ophold på højskolen.

 

Få en rundvisning
Hvis du har spørgsmål til fagene indenfor Teater og Drama på Ry Højskole eller til valgmulighederne på skemaet, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Kom og besøg os og få en rundvisning: Oplev højskolen og hør mere om teater, drama og mulighederne for at udvikle dig som skuespiller.

Decameron-415x280

TEATER

I Teater træner vi stemme og kropssprog og kommer rundt om improvisation, instruktion, iscenesættelse, manuskriptskrivning m.v. Vi afslutter med en komplet teaterproduktion i vores teatersal.

Læs mere

TURNETEATER

I Turnéteater skal vi kunne flytte os. Derfor arbejder vi med simpel scenografi og rekvisitter, så forestillingen bliver mobil. Skuespilleren er i centrum, og faget går i dybden med teaterhåndværket.

Læs mere
Turnetater 415 x 280
Maskespil-415x280

BØRNETEATER

Kan man gå fra snøvsen? Kan en gul flyvemaskine flyve på rosiner? Kan en zinkbalje være et piratskib? I børneteater træder vi ind fantasiens verden, leger med teaterteknikker og rammer det bedste alle publikummer, når vi inviterer børnene i Ry på besøg.

Læs mere

MUSIKTEATER

Teaterkoncert, musical, opera, performance – Med udgangspunkt i et tema, en kunstner eller noget helt tredie, træner vi det fysiske udtryk, rytme og koreografi.

Læs mere
musikteater 415 x 280

RUNDVISNING I TEATERS FAGLOKALER

Få et smugkig ind bag tæppet til Teater og Dramas faciliteter på Ry Højskole.
Først træder vi ind i den store teatersal med professionelt lyd og lys udstyr.
Afslutningsvis bevæger vi os ud i sminkerummet hvor de sidste nerver rystes af.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT