Teater - Højskole med Drama, Teater og Skuespil | Ry Højskole
Teater og Drama på Ry Højskole: Prøv kræfter med fag som Skuespil, koreografi, manuskript, dramaturgi m.fl. Se aktuelle kurser i drama og teater her. Tag på højskole og fordyb dig intensivt i teater, drama og skuespil eller forbered dig på teaterskolernes optagelsesprøver. Få en brochure & læs mere om Teater på Ry Højskole.
17396
page,page-id-17396,page-parent,page-child,parent-pageid-16588,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

TEATER OG DRAMA

TEATER OG DRAMA

Overvejer du at uddanne dig til skuespiller? Eller vil du bare bruge nogen måneder på at arbejde intensivt med teater og drama?

 

På Ry Højskole finder du en række af fag, der giver mulighed for både træning og fordybelse.

 

Du kan arbejde med skuespil, instruktion, scenografi, improvisation og koreografi.

 

For de mest ambitiøse er der mulighed for at arbejde med monologer og optagelsesprøver til teaterskolerne.

Mange teaterfag – Scenen er din
Om foråret og efteråret kan du vælge mellem hovedfagene Teater og Turnéteater, eller du kan vælge dem begge. I sensommer og vinter hedder hovedfaget Musikteater. Derudover har du mulighed for at vælge sidefag som Børneteater og Fortællinger/Monologer.

 

Få en rundvisning.
Hvis du har spørgsmål til fagene indenfor Teater og Drama på Ry Højskole eller til valgmulighederne på skemaet, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Du er også meget velkommen til at besøge os og få en rundvisning.

Decameron-415x280

TEATER

I Teater træner vi stemme og kropssprog og kommer rundt om improvisation, instruktion, iscenesættelse, manuskriptskrivning m.v. Vi afslutter med en komplet teaterproduktion i vores teatersal.

Læs mere

TURNETEATER

I Turnéteater skal vi kunne flytte os. Derfor arbejder vi med simpel scenografi og rekvisitter, så forestillingen bliver mobil. Skuespilleren er i centrum, og faget går i dybden med teaterhåndværket.

Læs mere
Maskespil-415x280
Musikteater-415x2801

MUSIKTEATER

Musical, teaterkoncert, opera eller noget helt fjerde? Vi samarbejder med musikere og træner bl.a. stemmer, rytme og koreografi på faget Musikteater.

Læs mere

MONOLOGER OG FORTÆLLINGER

Tekstanalyse, dramaturgi, krops- og stemmetræning. Vi træner redskaberne, der klæder dig på til at formidle fortællinger som monologer. Følg faget som forberedelse til skuespilskolernes optagelsesprøve.

Læs mere
Monolog-B-415x280
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT