Teater - Højskole med Drama, Teater og Skuespil | Ry Højskole
Teater og Drama på Ry Højskole: Prøv kræfter med fag som Skuespil, koreografi, manuskript, dramaturgi m.fl. Se aktuelle kurser i drama og teater her. Tag på højskole og fordyb dig intensivt i teater, drama og skuespil eller forbered dig på teaterskolernes optagelsesprøver. Få en brochure & læs mere om Teater på Ry Højskole.
17396
page,page-id-17396,page-parent,page-child,parent-pageid-16588,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

TEATER OG DRAMA

TEATER OG DRAMA

Overvejer du at uddanne dig til skuespiller? Eller vil du bare bruge nogen måneder på at arbejde intensivt med teater og drama?

 

På Ry Højskole finder du en række af fag, der giver mulighed for både træning og fordybelse.

 

Vi arbejder med skuespil, instruktion, scenografi, improvisation og koreografi.

 

For de mest ambitiøse er der i flere af teaterfagene mulighed for at arbejde med monologer, der senere kan bruges til optagelsesprøver til teaterskolerne.

Mange teaterfag – Scenen er din
Både forår og efterår Kan de vælge de tre hovedfag: Musikteater,  Turnéteater og Teater. Du kan også vælge det mindre valgfag Børneteater.  Kan du ikke få nok af teater, kan du vælge alle fire teaterfag i løbet af dit ophold.

 

Få en rundvisning.
Hvis du har spørgsmål til fagene indenfor Teater og Drama på Ry Højskole eller til valgmulighederne på skemaet, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Du er også meget velkommen til at besøge os og få en rundvisning.

Decameron-415x280

TEATER

I Teater træner vi stemme og kropssprog og kommer rundt om improvisation, instruktion, iscenesættelse, manuskriptskrivning m.v. Vi afslutter med en komplet teaterproduktion i vores teatersal.

Læs mere

TURNETEATER

I Turnéteater skal vi kunne flytte os. Derfor arbejder vi med simpel scenografi og rekvisitter, så forestillingen bliver mobil. Skuespilleren er i centrum, og faget går i dybden med teaterhåndværket.

Læs mere
Turnetater 415 x 280
Maskespil-415x280

BØRNETEATER

Kan man gå fra snøvsen? Kan en gul flyvemaskine flyve på rosiner? Kan en zinkbalje være et piratskib? I børneteater træder vi ind fantasiens verden, leger med teaterteknikker og rammer det bedste alle publikummer, når vi inviterer børnene i Ry på besøg.

Læs mere

MUSIKTEATER

Teaterkoncert, musical, opera, performance – Med udgangspunkt i et tema, en kunstner eller noget helt tredie, træner vi det fysiske udtryk, rytme og koreografi.

Læs mere
musikteater 415 x 280
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT