Teater Højskole med Drama, Skuespil og 4 Teater-fag | Ry Højskole
Teater & Drama på Ry Højskole: Fordyb dig intensivt i Teater, Drama og Skuespil. Bliv en bedre Skuespiller på Ry Højskole - Få en brochure her!
17396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17396,page-parent,page-child,parent-pageid-16588,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

TEATER OG DRAMA

TEATER OG DRAMA  *  TEATER  *  IMPRO TEATER  *  TOTALTEATER  *  MUSIKTEATER

TEATER OG DRAMA PÅ RY HØJSKOLE

Overvejer du at uddanne dig til skuespiller? Eller vil du bare bruge nogle måneder på højskole, hvor du arbejder intensivt med teater og drama sammen med andre elever, der også brænder for skuespil, teater og musik?

 

På Ry Højskoles teater-linje finder du en række af fag, der giver mulighed for både træning og fordybelse inden for scenekunst.

 

Vi arbejder bredt inden for teater-faget med undervisning i skuespil, instruktion, scenografi, improvisation og koreografi.

 

For de mest ambitiøse med skuespiller-drømme er der i flere af teaterfagene mulighed for at arbejde med monologer, der senere kan bruges til optagelsesprøver til teaterskolerne.

Scenen er din: Få fuldt fokus på skuespil og teater-fag
Både forår og efterår kan du vælge de tre hovedfag med teater-undervisning: Musikteater,  Turnéteater og Teater. Du kan også vælge det mindre valgfag Børneteater.  Kan du ikke få nok af teater, kan du vælge alle fire teaterfag i løbet af dit ophold på højskolen.

 

Få mere information om teater-undervisning på Ry Højskole
Hvis du har spørgsmål til undervisning og fagene indenfor Teater og Drama på Ry Højskole eller til valgmulighederne på skemaet, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Har du set vores brochure? Her kan du læse mere om dagligdagen og de lange kurser på højskoleopholdet. Få vores gratis brochure her.

 

Få en rundvisning

Kom og besøg os og få en rundvisning: Oplev højskolen og hør mere om teater, drama og mulighederne for at udvikle dig som skuespiller.

Læs også:

Hvordan bliver man skuespiller?

Guide til scenekunstuddannelser og scenekunstskoler

Teater og drama på Ry Højskole

TEATER

I Teater træner vi stemme og kropssprog og kommer rundt om improvisation, instruktion, iscenesættelse, manuskriptskrivning m.v. Vi afslutter med en komplet teaterproduktion i vores teatersal.

Læs mere

TURNETEATER

I Turnéteater skal vi kunne flytte os. Derfor arbejder vi med simpel scenografi og rekvisitter, så forestillingen bliver mobil. Skuespilleren er i centrum, og faget går i dybden med teaterhåndværket.

Læs mere
Teater højskole
Skuespil og drama på Ry Højskole

BØRNETEATER

Kan man gå fra snøvsen? Kan en gul flyvemaskine flyve på rosiner? Kan en zinkbalje være et piratskib? I børneteater træder vi ind fantasiens verden, leger med teaterteknikker og rammer det bedste alle publikummer, når vi inviterer børnene i Ry på besøg.

Læs mere

MUSIKTEATER

Teaterkoncert, musical, opera, performance – Med udgangspunkt i et tema, en kunstner eller noget helt tredie, træner vi det fysiske udtryk, rytme og koreografi.

Læs mere
Sang og skuepil: scenekunst på Ry Højskole

RUNDVISNING I TEATERS FAGLOKALER

Få et smugkig ind bag tæppet til Teater og Dramas faciliteter på Ry Højskole.
Først træder vi ind i den store teatersal med professionelt lyd og lys udstyr.
Afslutningsvis bevæger vi os ud i sminkerummet hvor de sidste nerver rystes af.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT