SKEMA | Ry Højskole
17544
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17544,page-child,parent-pageid-16588,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

SKEMA

SKEMA 

Ved tilmelding vælger man et af de 6 hovedfag (de blå fag). Valget gælder kun de første 6 uger (1’ periode) i efteråret og 7 uger på forårsholdet.

 

Efter ankomsten bliver du præsenteret for valgfagene. Du vælger først, når du er kommet.

I første periode er der også en række workshops, der skifter hver uge.

 

I hele forløbet er der hver uge fællestimer og højskoleaftner med foredrag, koncerter og meget andet. Og i løbet af opholdet vil der være fordybelsesuger hvor vi tager på ture med hovedfag eller fordyber os på anden vis.

 

Om foråret kan man tilmelde sig det samlede 22 ugers forløb. Det gør næsten alle. Har man kun mulighed for at være med de første 7 uger eller de følgende 15, kan man vælger perioderne enkeltvis. Vælger man 7 uger, kan man ikke regne med en plads de følgende 15 uger.
Efterårskurset er på 18 uger, og man melder sig til det samlede forløb.

 

Forårsskemaet – og efterårsskemaet har samme struktur. Efter de første 6 eller 7 uger vælger alle igen nye fag. Ingen har på forhånd valgt fag til 2’ periode. Det giver dig god mulighed for at prøve en masse fag og vælge om undervejs i løbet af dit højskoleophold.

 

Klik her for at se skemaet.

 

Har du spørgsmål til skemaet, er du velkommen til at skrive på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe til os på 8689 1888.

Skema
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT