VERDENSMAD | Ry Højskole
20700
page,page-id-20700,page-child,parent-pageid-17491,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

VERDENSMAD

VERDENSMAD

Er du blevet træt af pasta med tomatsovs? Savner du inspiration til at lave lækker mad af det, der nu lige er i køleskabet i dag? Eller har du bare altid haft lyst til at give dig i kast med mad fra hele verden?

 

Bæredygtig madlavning, smagsløg og fantasi
Med Ry Højskoles kokke som undervisere, arbejder vi med tyrkisk, asiatisk, mellemøstlig eller måske helt almindelig dansk mad – med et twist. Vi øver os i bæredygtighed og genanvendelse og minimering af madspild.
Men først og sidst arbejder vi med at bruge smagsløgene og fantasien.

 

Verdensmad er sammen med Verden omkring Os, Journalistik og Samfund, Litteratur og Skriveværksted, Filosofisk Samtale, Journalistik Hardcore, Psykologi, Mytologi, Livsrejse, Film, Retorik, Kloden Kalder, Pædagogik, Integration  og 15 minutter fagene under Horisontpakken.

verdensmad 650 x 450
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT