Pædagogik - Højskole med pædagogik – Lær mere om det pædagogiske fag | Ry Højskole
Hvordan har pædagogikken ændret sig siden du var barn? Lær mere om pædagogik på Ry Højskole. Vi skal undersøg, diskutere og på praktik. Læs om faget her
20695

PÆDAGOGIK

Hvad skal vi kunne? Hvad skal vi lære?
Pædagogik handler om opdragelse og dannelse, undervisning og læring. Hvad er egentlig vigtigt at kunne og lære, for at leve i det samfund der er vores?

I faget pædagogik på Ry Højskole skal vi med udgangspunkt i vores egne fortællinger om skole og barndom undersøge og diskutere, hvad der har betydning, når vi dannes og uddannes.

Mini-praktik
Undervejs skal vi besøge en skole i nærheden og blive klogere på om virkeligheden har ændret sig, siden vi selv sad på skolebænken.

Vi skal læse børnebøger og artikler, se film og dokumentar. Vi får stof til eftertanke og masser af samtale og diskussion. Hvad er vigtigt at have med i bagagen, fra barndom og ungdom til voksenliv?

Horisont

Pædagogik på Ry Højskole er sammen med Verden omkring Os, Litteratur og skriveværksted, Filosofisk Samtale, Psykologi, Mytologi, 15 minutter, Film, Livsrejse, Kloden Kalder, Retorik, og Verdensmad fagene under Horisontpakken

Hvis du har spørgsmål til Pædagogik eller et af de andre horisontfag på Ry Højskole, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

paedagogik-600x542