Pædagogik på højskole - Læs om Pædagogik her | Ry Højskole
Pædagogik på Ry Højskole: Vi undersøger egne fortællinger om skole og barndom og diskuterer deres betydning, når vi dannes og uddannes. Se her
20695
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20695,page-child,parent-pageid-24899,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PÆDAGOGIK

PÆDAGOGIK PÅ RY HØJSKOLE

Hvad skal vi kunne? Hvad skal vi lære?
Hvad er pædagogik? Pædagogik handler om opdragelse og dannelse, undervisning og læring. Hvad er egentlig vigtigt at kunne og lære som menneske, for at leve i det samfund der er vores?

 

I faget pædagogik på Ry Højskole skal vi med udgangspunkt i vores egne fortællinger om skole og barndom undersøge og diskutere, hvad der har betydning, når vi dannes og uddannes.

 

Mini-praktik
Undervejs skal vi besøge en skole i nærheden og blive klogere på om den pædagogiske virkelighed har ændret sig, siden vi selv sad på skolebænken.

 

Vi skal læse børnebøger og artikler, se film og dokumentar. Vi får stof til eftertanke og masser af samtale og diskussion om pædagogiske emner. Hvad er vigtigt at have med i bagagen, fra barndom og ungdom til voksenliv?

 

Hvis du har spørgsmål til Pædagogik eller et af de andre fag på Ry Højskole, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Pædagogik på Ry Højskole
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT