PITSTOP I RY | Ry Højskole
18099
page,page-id-18099,page-child,parent-pageid-18081,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

PITSTOP I RY

PITSTOP PÅ RY HØJSKOLE

Hvis du trænger til en pause undervejs i din uddannelse, kan du vælge et pitstop på Ry Højskole. Her kan du tanke op, tænke dig om, og generobre lysten til at lære.

 

Vi har både forår og efterår glæde af mange studerende, der har valgt at lægge vejen omkring Ry.

 

Som pitstopper kan du gøre brug af det særlige tilbud at være på højskole til nedsat pris. Ugeprisen er kr.1.375-, mod normalt 1.875,-. Vi har kun et begrænset antal pladser til denne pris, og de tildeles dem, der melder sig først.

 

For at få bevilget et pitstop til rabatpris, skal du skrive en mail til kontoret@ryhojskole.dk , hvor du kort fortæller hvem du er, hvilken uddannelse du er i gang med, og hvorfor du trænger til et pitstop på Ry Højskole. Du kan kun få pitstoprabat, hvis du afbryder en uddannelse umiddelbart før dit højskoleophold. Når du har fået svar, kan du tilmelde dig på normal vis og blot anføre pitstop på din tilmelding.

tanker-ved-søbredden
Shirin-i-sneen

Shirin læser Statskundskab i Århus. Læs hendes artikel i statskundskabs institutblad Kandestøberen om pitstop på Ry Højskole:

 

Hurra, jeg er lige blevet bachelor! Jeg “burde” egentlig have stået med beviset i hånden for et år siden, men jeg flygtede fra læsesalen til fire måneders eksil på Ry Højskole. Og dét er faktisk grunden til at jeg overhovedet kan kalde mig bachelor i dag. Flashback til maj 2012, 6. semester: Jeg sidder på bibliotekets 2. sal og kaster lange, længselsfulde blikke på en gruppe studerende, der fuldkommen sorgfrit griller pølser og drikker øl i Juragården. Jeg er desperat. Jeg venter på en åbenbaring. Det har jeg gjort hele dagen. Faktisk hele semestret. Allerhelst skulle den været kommet, inden vi i sidste uge mødtes på seminarholdet for at give feedback på hinandens færdigskrevne (!) opgaver…… læs hele artiklen

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT