Sommerkurser 2022 - tag på højskole i Sommerferien | Ry Højskole
Kom med på vores populære Sommerkurser på Ry Højskole. Fællesskab, fordybelse og sommerhygge for alle på højskole i Sommerferien 2022. Se mere her!
17607
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17607,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

SOMMERKURSER 2023

VELKOMMEN TIL SOMMERKURSER PÅ RY HØJSKOLE

Ry Højskoles sommerkurser rummer masser af muligheder for at reflektere, skabe, opleve naturen og ikke mindst hinanden. Velkommen på højskole i sommerferien!

 

Nedenfor kan man orientere sig om de korte kurser i det overordnede program for højskoleophold i sommeren 2023.

 

På de enkelte kursustilmeldinger kan man tilvælge enkeltværelser og værelser med eget bad, så længe de stadig er ledige. Standardprisen for en sommerkursusuge på Ry Højskole er kr. 5.500,-.

Når du melder dig til et sommerkursus på Ry Højskole bliver du samtidig del af et klassisk højskoleophold.

 

Ud over at arbejde i værkstederne, på scenen eller færdes i naturen vil du opleve foredrag, morgensamlinger, koncerter, udflugter, sang, samtaler og søvnmangel.

 

Vil du vide mere om de korte kurser på Ry Højskole i sommerferien, kan du kontakte os på 86 89 18 88 eller skrive til kontoret@ryhojskole.dk

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT