Musik i Ry - højskole uge 28 | Ry Højskole
19625
page,page-id-19625,page-parent,page-child,parent-pageid-17607,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

MUSIK I RY  UGE 28  5 – 11. JULI 2020

sangere 1150x600

MUSIK I RY 

 

Velkommen til en sommeruge på Ry Højskole fyldt med musik, sang, dans, feriestemning og spændende workshops. Kom og fordyb dig i netop det du brænder for. Du skal vælge én workshop, som du følger hele ugen.

 

Der er plads til både begyndere og øvede og måske især dem midt imellem.

 

Når du melder dig på en sammenspilsworkshop, beder vi dig samtidig om at oplyse om dit eller dine instrumenter. Du vil blive ringet op, hvis dit instrument er overtegnet.

 

Udover workshops har vi lagt et program der veksler mellem musikalske-, kulturelle- og sociale indslag, der sikrer dig en afvekslende uge sammen med en masse andre musikglade mennesker.

Sammenspilslokalerne har basis setup med sanganlæg, trommesæt, forstærkere og keyboards. Derudover råder skolen over 4 flygler, klaverer, akustiske guitarer, musikcomputere og en masse afrikanske trommer. Vi opfordrer alligevel alle til at medbringe egne instrumenter både akustiske, elektriske og trommer. Ry Højskole ligger som en perle midt i Ry by med have lige ned til Gudenåen, hvor man kan bade, sejle i kano og fiske.

 

Programmet i detaljer er endnu ikke helt færdigt. Her kan man se program for Musik i Ry 2019

 

NYHEDER: Vi udvider i år med en ”Rap og Freestylerap” workshop med fantastiske Klaskefar som underviser. Vi udvider koret til 30 personer, og vi har en særpris for unge og studerende, som sover på sovesal. Vi dropper morgenmotion, som vil blive erstattet af andre tilbud, og vi indretter jam-scene i Café´en.

 

Kusrsusleder: Jeppe Bai, højskolelærer

 

Pris: kr. 4.900,-
Studerende og unge under 25 år på sovesal: kr. 3.000,-
Online tilmelding

RAP OG FREESTYLE RAP

Der bliver mulighed for at øve sig i at skrive og freestyle sine egne tekster, og optræde med dem. Holdet er for alle, uanset erfaring – det vigtigste er at vi har en super sjov oplevelse sammen.

 

Underviser: Frederik Wium (Klaskefar), freestylerapper/rapper, vinder af MC’s Fight Night 2014.

Læs mere
Klaskefar 600 x 450
jazz 600 x 550

JAZZ

Jazz er ikke en bestemt lyd, et særligt beat eller nogle bestemte akkorder. Jazz er en samlebetegnelse for en masse slags musik, der danner ramme for improvisation, fortolkning og hvor der er højt til loftet.

 

Vi skal spille jazz, som har en gentagende karakter – et ostinat om man vil. Et groove, som repeterer gennem hele sangen, som f.eks Herbie Hancock gjorde.

 

Underviser: Peter Just Rasmussen, pianist og ekstern lektor

Læs mere

PARTYBAND

Vi tør godt spille de allernyeste hits, også dem som alle elsker at hade.

Vi kaster os måske også over et par ældre hits, men kun numre som har ”syng med omkvæd” og som kan sætte gang i et dansegulv.

 

Underviser: Mikael Kjær, trommeslager og musiklærer på Rytmisk Center, Kbh.

 

 

Underviser: Mikael Kjær, trommeslager og musiklærer

Læs mere
pop 200 x1200
soul 600 x 550

SOUL & R’n’B

Vi skal spille Soul og gammeldags R´n´B fra før begrebet blev til moderne popmusik.

 

Sangen er i fokus, men bakkes op af et eksplosivt band med trommer, bas, perkussion, guitarer, klaver, orgel, hornsektion og lækkert kor.

 

Underviser: Jesper O. Jakobsen – Bassist, producer og højskolelærer

Læs mere

TROMMER, SANG & BEVÆGELSE

Rytmer, sang og bevægelse fra Brasilien, Cuba, Afrika og Ry.
Vi spiller på congas, afrikanske trommer, baljer, tønder, flasker, stokke, fødder og hænder. Vi synger flerstemmige sange, fra pygmæsang, til danske sange med et tvist. Vi kommer til at svede.

 

Underviser: Lisa Desirée – Sanger og musiklærer

Læs mere
trommer sang og bevægelse 600 x 550
kor 600 x 550

RYTMISK KOR

Vi synger sange  fra pop-, gospel-, soul- og folk-repertoiret. Vi arbejder med stemme, krop, rytme og meget mere.  Arrangementerne vil bestå af 2-, 3- og 4-stemmige satser. Man behøver ikke at kunne læse noder.

 

Underviser: Kristian Bisgaard, pianist, komponist og korleder

Læs mere