Ry Højskole i en Coronatid | Ry Højskole

Ry Højskole i en Coronatid

dy_plambeck

10 aug Ry Højskole i en Coronatid

En række planlagte større arrangementer kan desværre ikke finde sted. Det gælder f.eks. en maratonsangdag, Landdstriktkonferencen og New Jungle Orchestras 40 års jubilæum (der vil være forbeholdt eleverne). Desværre kan vi heller ikke byde velkommen til vores højskoleaftner, som vi plejer at gøre.

Der er på højskolen 98 elever hele efteråret. Hverken foredragssal, gymnastiksal eller teatersalen opfylder retningslinjer krav til rummelighed til at vi kan invitere gæster eller åbne skolen.

Vi glæder os til det er overstået, og vi igen kan vise den gæstfrihed, vi ønsker at vise alle med interesse i at deltage i højskolens liv.