Musik højskole - Sangskrivning, indspilning, teori m.m. | Ry Højskole
Musikhøjskole med Band, instrumenter, sangskrivning, kor, musikforståelse, indspilning. Vi former musikere som skaber deres egen musik på Ry Højskole. Vælg mellem masser af musik-fag, skab ny musik og fyr den AF sammen med andre, der også elsker at spille musik. Snup en brochure og læs mere om musik på Ry Højskole her!
17435
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17435,page-parent,page-child,parent-pageid-16588,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

MUSIK PÅ RY HØJSKOLE

MUSIK PÅ RY HØJSKOLE

Lykken er, at skrive en sang, at skabe noget helt nyt, at fyre den af på scenen og glemme sig selv og at gøre det hele sammen med andre der også elsker at spille musik. Lykken er at spille musik.

 

Masser af musik-fag

I efteråret og foråret kan du vælge mellem fagene Songwriter og Band, eller du kan vælge dem begge. I vinter- og sensommerugerne hedder hovedfaget Teatermusik. Du kan også vælge mellem flere musikalske valgfag som Partyband, Musikproduktion og Kor.

 

Instrumenter
Ry Højskole råder over 2 musiklokaler, lydstudie, masser af instrumenter, flere flygler, klaverer og musikcomputere til den elektroniske musik, som vi skaber i faget Musikproduktion. Du må naturligvis også gerne medbringe dine egne instrumenter. Musiklærerne er selv aktive musikere, og deler gerne deres erfaringer med koncerter, pladeindspilninger, optagelsesprøver og øvning.

Spil din egen musik
Undervisning i musik på Ry Højskole tager ikke sigte mod nogen optagelsesprøve, men vi hjælper dig gerne, hvis det er det, du vil. Vi ønsker først og fremmest at skabe musikere, der spiller deres egen musik, udgiver deres egne CD’er eller plader. Vi spiller også covernumre for at lære de forskellige genrer at kende, og for at blive bedre til at beherske instrumenterne eller vores stemme. Teori, hørelære og rytmik indgår som en del af undervisningen, så vi kan få et fælles sprog og en fælles forståelse af musikken.

 

Ryskilde Festival
Hvert år går vi i intenst musikhøjskole-mode og arrangerer vores egen festival, hvor skolens bands og musikhold har mulighed for at trykke den af, overfor et engageret og positivt publikum. Der er også mulighed for at være med til at lave lyd, scene, reklame, booking mm.

 

Få en rundvisning
Hvis du har spørgsmål om musikundervisningen på Ry Højskole eller til musik-valgmulighederne på skemaet, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888. Du er også meget velkommen til at besøge os og få en rundvisning.

Musikhøjskole

BAND

Improvisation, aflytning og musikteori – og en masse praksis i form af studieindspilning og koncerter. Alle instrumenter, sangstemmer og genrer er velkomne på Band.

Læs mere

SONGWRITER

Flowskrivning, melodiøvelser, struktur, historier og lyrik. Fyld din værktøjskasse på Songwriter og find din egen sangskriverstil i et fortroligt fællesskab.

Læs mere
Songwriter og musik på Ry Højskole
Musik Højskole i Ry

TEATERMUSIK

I Teatermusik forener vi musikkens og teatrets sprog i en fælles forestilling. Vi udvikler materialet sammen med skuespillerne undervejs, men øver os og skaber musikken i musiklokalet.

Læs mere

PARTYBAND

Vi spiller lette og overskuelige hitsange og opnår kendskab til basal musikteori. Partyband er både for sangere og instrumentalister på alle niveauer.

Læs mere
Band og musik på Ry Højskole
Musikproduktion på Ry Højskole

MUSIKPRODUKTION

Lydoptagelse og indspilning, mikrofoner, beats, loops, effekter, mixing og meget mere. Vi skaber elektronisk musik på skolens udstyr eller din egen laptop.

Læs mere

RUNDVISNING I MUSIKLOKALERNE

I sommeren 2018 stod Ry Højskoles nye musiklokaler klar. I bygningen Bakkehuset finder du derfor to
helt nye musiklokaler med tilhørende lydstudie. Du har adgang når du vil, og ingen kan høre dig øve.

 

 

Læs også:
Guide til sangskrivning: Sådan skriver du en sang

Guide til musikproduktion

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT