Vikar til Køkkenet | Ry Højskole

Vikar til Køkkenet

rødbeder

28 nov Vikar til Køkkenet

Har du lyst til at være del af et højskolekøkken. Du kommer til selvstændigt at arbejde med de bedste råvarer og dagligt servere kvalitet og madglæde for 100 højskolelever og 20 ansatte.

Du får muligheden for at sætte dit eget præg på den mad, vi serverer, men du kommer også til at indgå i en spændende samarbejde med fire kolleger. Alle brænder de for at give vores elever en god hverdag med en alsidig og spændende kost. Vi serverer meget vegetarkost og vores råvarer er så vidt mulig økologiske.

Arbejdstiden ligger dagligt mellem 6.30 til 14.30. Hver tredje weekend er det dig, der står for serveringen.

Det er i første omgang tale om et vikariat på 3 mdr. Men der er mulighed for forlængelse.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange muligheder for både samarbejde og selvstændige initiativer. Gode kolleger, dejlige højskoleelever og et levende miljø.

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning inden torsdag den 13/12 kl. 12.00 til Ry Højskoles forstander:

Ole Toftdahl – mail: ole@ryhojskole.dk

Ry Højskole forstår sig selv som en almen grundtvigsk højskole, der gennem sit virke vil inspirere til aktiv deltagelse i demokratiet. Vi ønsker at selvstændiggøre og myndiggøre den enkelte til, med respekt for andre, at tage ansvar for sit eget liv.

Vi er i alt 22 medarbejdere der sørger for at skolen lever op til dette – se mere på www.ryhojskole.dk