Tilmelding til Ry Classic | Ry Højskole
16552
page,page-id-16552,page-child,parent-pageid-18537,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

TILMELDING TIL RY CLASSIC

1. Vælg din workshop
Alle sengepladser på Ry Classic 2019 er udsolgt. Er du interesseret i at deltage som dag-elev, hvor du selv sørger for indkvartering, kan du kontakte kontoret på 8689188 og høre nærmere om de enkelte workshops og pladsmuligheder..
 Keramikværkstedet
 Skriv så det fænger
 Argentinsk tango
 Ro i kajakken
 Maleri


2. Personlige oplysninger

Dit navn (skal udfyldes)

Adresse

Postnummer

By

Telefonnummer

Din e-mail (skal udfyldes)

CPR-nr. (skal udfyldes)3. Præferencer
 standard dobbeltværelse (Kr. 4.800,- )
 standard enkelttværelse (+ Kr. 700,- )
 dobbeltværelse i skolen nye afdeling (+ Kr. 500,- )
dobbeltværelse i skolens nye afdeling med eget toilet og bad (+ Kr. 1.000,- ) - udsolgt
enkeltværelse i skolens nye afdeling (+ Kr.1.000,-) - udsolgt
enkeltværelse i skolens nye afdeling med eget toilet og bad (+ Kr. 1.500,- ) - udsolgt
 dagelev - overnatter uden for skolen (- Kr.1.000,- )
 Jeg er vegetar

Andre ønsker4. Bekræftelse

 Jeg giver hermed Ry Højskole samtykke til at behandle mine personoplysninger (se nedenfor).

Når du har trykket "bekræft", meddeles nederst på siden, at beskeden er sendt.Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13.

Du har rettet henvendelse til Ry Højskole.
I den forbindelse skal vi i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13 oplyse dig om, at vi behandler personoplysninger elektronisk som er nødvendige for at kunne administrere dit ophold på Ry Højskole.
Den dataansvarlige er:
Kirsten Hansen, Klostervej 36, 8680 Ry – Tlf. 27804466

Formålet med behandlingen er, at kunne administrerer dit ophold på skolen og leve op til de krav skolen er pålagt af offentlige mundigheder. Grundlaget for behandling af personoplysninger om dig er databeskyttelsesforordningens artikel 6. stk. 1 punkt b.

Ry Højskole har herudover valgt, at anvende samtykke fra dig som grundlag for behandling af dine personoplysninger.

Ry Højskole videregiver ingen oplysninger om dig til andre, medmindre skolen i følge dansk lovgivning er forpligtet hertil.

Personoplysninger om dig vil blive slettet efter 5 år.
I henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 15, 16, 17, 18 og 20, har du ret til indsigt i og berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling af oplysninger om dig eller til at gøre indsigelse mod behandling. Du har også ret til dataportabilitet.
Samtykke som du har afgivet i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 punkt 1 eller artikel 9, stk. 2 pkt. A, kan du på ethvert tidspunkt trække tilbage, uden at dette dog berører lovligheden af behandlingen som er baseret på samtykket, inden tilbagetrækningen.

Hvis du ikke ønsker, at skolen behandler personoplysninger om dig som er nødvendige for, at vi kan administrerer dit ophold på skolen og leve op til de forpligtelser som skolen er pålagt af offentlige myndigheder, eller ønsker at trække dit samtykke tilbage hertil, vil konsekvensen normalt være, at dit ophold på skolen må bringes til ophør.

Du har mulighed for at indgive klage til datatilsynet hvis du finder Ry Højskoles behandling af dine personoplysninger ukorrekte.