Sommerkurserne i 2017 | Ry Højskole
single,single-post,postid-21184,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

Sommerkurserne i 2017

ry_annonce_185x135_kortkurs_okt16_tryk-kopi

10 okt Sommerkurserne i 2017

Fra den 1. november 2016 kan man her på siden tilmelde sig sommerkurser på Ry Højskole i 2017. Hvis man gerne vil mindes om tilmeldingen, kan man tilmelde sig Nyhedsbrevet.

I uge 25 vil man kunne deltage i højskole på Himmelbjerget. Ugen vil stille skarpt på demokrati og forberedes i samarbejde med HotelDemocracy og Verden for dine fødder. Ugen indgår i Kulturby 2017.

I uge 27 tilbyder vi Ry Classic med Skriv så det fænger, Pilgrimsvandringer, Argentinsk Tango, Ro i Kajakken og Maleri.

I uge 28 er der Musik i Ry med workshops i Trommer, sang og bevægelse, Rytmisk kor, Jazz, Sangskrivning, Pop, Rock og Disko og Soul, Reggae og Roots.

I uge 29 finder man Ry for Familier med Natursafari, Svejs dig glad, Musik, Teater og Keramisk Værksted og Ridning på islandske heste.

I uge 31 slutter vi af med Ry Uden Filter, der arrangeres i samarbejde med Ry Højskoles elevforening. Kursusbeskrivelserne for Ry Uden Filter vil først kunne findes i begyndelsen af januar, og tilmeldingen åbner lørdag d. 4. marts 2017.

Fra d. 4 – 7. august er der elevmøde og vi glæder os til denne gang at fejre skolens 125 års jubilæum.