Toftdahls tivoli | Ry Højskole
21809
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21809,page-child,parent-pageid-20163,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

TOFTDAHLS TIVOLI  /  RY UDEN FILTER
UGE 31  30. JULI – 5. AUGUST 2022

TOFTDAHLS TIVOLI

Mange af os husker det omrejsende tivoli, som kom til vores barndoms åbne pladser. Den følelse vil vi genskabe ved at lave vores eget omrejsende tivoli.

 

Vi skal tidligt op om morgenen for at sætte tivoliet op, og vi går ikke i seng før sent på aftenen. Vi skal komme hinanden ved, når vi bor i vores små skurvogne. Vi skal spise en nærende morgenmad, der består af hvidt brød, et lag smør, lidt jordbærmarmelade fra den blå spand og en sort kop kaffe.

 

Når først tivoliet er sat op, skal vi styre radiobanen og skydeteltet, vedligeholde forlystelserne, lave burgere i madboden og meget mere. Vi skal lære at lægge et budget med vores beskedne ugeløn.

 

Så måske skal vi gøre op med rigide og autoritære ledelsesstrukturer, holde falgligt møde og kæmpe for vores rettigheder.

Toftdahls tivoli 600 X 450

Værter: Laurids Hvidberg Nielsen og Anders M. Laulund

 

Pris kr. 3.200,-

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT