romantiske relationer | Ry Højskole
26790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26790,page-child,parent-pageid-20163,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

ROMANTISKE RELATIONER /  RY UDEN FILTER
UGE 31  30. JULI – 5. AUGUST 2022

ROMANTISKE RELATIONER

Det romantiske liv er et mystisk univers, som vi nok aldrig bliver helt kloge på. Men vi vil gøre forsøget. For hvordan kan vi blive bedre i romantiske relationer? Det vil vi forsøge at svare på i fællesskab med jer. Vores kursus vil nemlig udforske den romantiske del af vores liv som fylder – uanset hvilken seksualitet og civilstatus du har.

 

Vi skal dykke ned i det romantiske hav – måske vi kan lære af hinandens fejl og øve os på hinanden gennem sjove og lærerige aktiviteter i et trygt rum. Vores aktiviteter vil være alt fra at skrive et brev til sin eks – til at lave sketches, og optage humoristiske scener fra parforhold.

 

Til vores modul vil humoren være i centrum, og vi håber, at du vil være med. Vi kan i hvert fald garantere, at det bliver lærerigt og sjovt.

 

Værter: Laurids Bagger og Marie Byriel-Thygesen

 

Pris kr. 3.200,-

romantiske relationer 390 x 520
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT