Poeternes loge | Ry Højskole
21802
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21802,page-child,parent-pageid-20163,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

POETERNES LOGE / RY UDEN FILTER UGE 31 | 29. JULI – 4. AUGUST 2023

POETERNES LOGE

I Poeternes loge værdiges de gamle dyder: Tradition, disciplin, ære og fortræffelighed. Vi skal sanse verden og indfange dens væsen med ord.

 

Dette er et modul om tekst, og om hvad det kan gøre ved os, når vi skriver og frem for alt læser. Vi vil blive præsenteret for digte, fantasy, tegneserier og alt muligt derimellem. Samtidig skal vi som en gammel loge genoplive glemte traditioner og opfinde vores egne ritualer. I løbet af ugen skal vi mærke litteraturen give et sug i maven på himmelstigen og i skovens dybe stille ro. Vi skal brøle som barbarer ud over Gudenåen, udsige kærlighedsdigte fra toppen af tårnet og snige os ud om natten og læse gyserhistorier i mørket.

 

Alle kan være med, når vi arbejder med leg, bevægelse og oprigtighed med kostskolelivet og litteraturen som omdrejningspunkt.

Værter: Joachim O. Seiler og Anne Byriel Christensen

 

Pris kr. 3.500,-

Poeternes-loge
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT