Det gode, det onde og det grønne | Ry Højskole
21785
page,page-id-21785,page-child,parent-pageid-20163,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

DET GODE, DET ONDE OG DET GRØNNE / RY UDEN FILTER
UGE 31  31. JULI – 6. AUGUST 2021

DET GODE, DET ONDE OG DET GRØNNE

Skærp dine sanser og udvid din verden, når vi med friluftslivets mange muligheder tager fat på store spørgsmål om alt fra godt og ondt til had og kærlighed i Rys smukke natur.

 

Vi vil bruge naturens gode rum til at få våde fødder og sol i øjnene, mens vi lader tankerne få frit spil og prøver at blive klogere på os selv og hinanden.

 

Med friluftsbukserne på skal vi ud i Ry, gøre en god gerning og undersøge, hvad det gode egentlig er. Vi skal lege, lære, være strategiske, reflektere og sanse, når vi arbejder sammen og dykker ned i etik for at undersøge, hvad der er rigtigt og forkert.

 

Vi vil lade os inspirere af kloge ord og poesi, når vi tager ud og bliver stakåndede, mens vi ser, hvad der sker, når vi kigger hinanden i øjnene og ser verden på ny i Det gode, Det onde og Det grønne.

 

Værter: Helena Rathje og Joachim Seiler
Pris kr. 3.150,-
Online tilmelding – åbner den 7. marts kl. 13.00

Det gode, det onde, det grønne billede 2 600 x 400
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT