Nyhedsbrev #38 | Ry Højskole

Nyhedsbrev #38 oktober 2021

Jesper Stein

Kære alle,

Tænker du på sommeren 2022? – og rummer den lysten til at deltage i et af Ry Højskoles ugekurser? Så er alle beskrivelserne nu klar og kan ses på vores sider om sommerkurserne.

SOMMERKURSER 2022

Tilmeldingen åbner mandag den 1. november kl. 13.00. Der er et begrænset antal værelser med eget bad, så tøv ikke, hvis det er et ønske.

Datoerne modsvarer næsten sidste år og kurserne placeret i uge 26, 27 og 28.

Uge 26 byder på Ry Classic med kajaksejlads, argentinsk tango, keramisk værksted, krop og sjæl i naturen og tegnekursus.

Uge 27 finder man Musik i Ry med jazz, partyband, rytmisk kor, trommer, sang & bevægelse og soul, reggae og afrobeat. På musikkurset tilbydes rabat til studerende og unge under 25.

Uge 28 indbyder vi igen til Ry for Familier med natursafari, keramisk værksted, teater, svejsning, planter og design og ikke mindst musik på tværs.

Ry for Familier blev i 2021 afbrudt efter kun 1,5 døgn. Det skete som følge af de retningslinjer vi var underlagt pga. COVID19 pandemien. Deltagerne fra sidste års får derfor mulighed for at tilmelde sig før alle andre. Vi forventer derfor at familiekurset fyldes meget hurtigt.

Endelig kan man i uge 31 deltage i Ry Uden Filter, der arrangeres i samarbejdet med elevforeningen. Indholdet af denne uge vil kunne ses i begyndelsen af januar. Tilmeldingen til Ry Uden Filter åbner i begyndelsen af marts 2022.

Vemmelev Skole, Visible Learning
kajakmøde 500 x 333 nyhedsbrev #38

LANGE KURSER

Det næste lange kursus begynder den 9. januar. Forårsskolen har dog været udsolgt meget længe, men der kan komme afbud.

Vil man gerne på højskole i foråret 2022, henviser vi til de øvrige højskoler.

Efterårsskolen begynder den 14. august 2022 og varer 18 uger. Her er stadig ledige pladser, flere af fagene har dog ventelister. Se tilmelding her.

Bedste hilsner

Ole Toftdahl