Nyhedsbrev #35 | Ry Højskole

NYHEDSBREV #35  OKTOBER 2018

efterår 1400 x 400

Kære alle,

Medens bladene falder af, gør vi os klar til næste sommer og lover, at alt igen er grønt, når vi ankommer til juli 2019.

SOMMERKURSER 2019

Alle kurser kan nu ses på ryhojskole.dk. Tilmeldingen åbner torsdag den 1. november kl. 12.00. Der er et begrænset antal værelser med eget bad, så tøv ikke, hvis det er et ønske.

Uge 27 byder på Ry Classic med maleri, kajaksejlads,  skriveværksted, argentinsk tango og keramisk værksted. I denne uge kan man begynde dagen med 1 times guidet morgenyoga.

Uge 28 finder man Musik i Ry med jazz, pop rock & disko, rytmisk kor, trommer, sang & bevægelse og soul, funk, reggae & roots.

Uge 29 indbyder vi igen til Ry for Familier med natursafari, keramisk værksted, teater, svejsning, planteuniverset og musik.

Og endelig kan man i uge 31 deltage i Ry Uden Filter, der arrangeres i samarbejdet med elevforeningen. Indholdet af denne uge vil kunne ses i begyndelsen af januar. Tilmeldingen til Ry Uden Filter åbner den 3. marts 2019.

Bakkehus 600 x 400
efterårselever 600 x 400

LANGE KURSER

Det næste lange kursus begynder den 13. januar. Forårsskolen har været udsolgt siden begyndelsen af august, men der kan komme afbud.

Vil man gerne på højskole i Ry i foråret 2019, kan man kontakte skolens kontor for at høre, om der er kommet frameldinger.

Efterårsskolen begynder den 11. august og varer 18 uger. Her er stadig masser af plads.

BYGGERI

Når Ry Classic indbyder til MALERI  i uge 27, bliver det samtidig til det nyt atelier og værksted i skolens gamle hovedbygning fra 1892. Ateliet indrettes i tagetagen. I stueetagen bliver der ny administration.

Fornyelserne og ombygningerne er en del af den store nybygnings og renoveringsplan ”Ry Højskole 2017”. Istandsættelsen af hovedbygningen afsluttes i marts 2019.

Vi håber at se mange af jer i løbet af det kommende år.

Bedste hilsner

Ole Toftdahl