Oldfruevikar | Ry Højskole

Oldfruevikar

bliv elev 500 x 600

15 aug Oldfruevikar

Ry Højskoler søger oldfrue til barselsvikariat.
Du har rengøringserfaring, kan godt lide unge mennesker, og vil gerne være den inspirerende og ledende kraft, når 90 elever sammen gør skolen ren på en time.
Du er ikke ked af selv at svinge kosten og holder gerne dele af skolen ren og indbydende. Du har blik for blomster og glæder dig over at gøre skolen indbydende til hverdag og fest.
Du vil gerne indgå i et kollegialt fællesskab med 20 medarbejdere fra både køkken, pedel, kontor og lærergruppen, hvor vi sammen skaber en hjemlig atmosfære for eleverne på Ry Højskole.
Du kan arbejde sammen og alene. Du er struktureret både når det gælder planlægningen af dit eget arbejde og når 90 elever skal sættes i gang.
Arbejdstiden vil ligge mellem 7.00 og 16.00 med mulighed for selvstændig planlægning.
I forbindelse med ugekurser om sommeren vil der være behov for lørdagsarbejde.
Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1/10 eller snarest derefter. Vikariatet er af 1 års varighed.
Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning sendes til skolens forstander Ole Toftdahl på ole@ryhojskole.dk
Ansøgningsfrist 28/8 2019. Samtaler d. 29/8 mellem 9 og 12.