Teater og scenekunst | Ry Højskole
17382
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17382,page-child,parent-pageid-17396,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

TEATER OG SCENEKUNST

TEATER OG SCENEKUNST

I faget Teater og scenekunst dykker vi for alvor ned i scenekunstens hvirvlende verden. I starten af forløbet øver vi os i de teknikker og det håndværk der gør os i stand til sammen at skabe en forestilling.

 

En forestilling hvor vi fælles starter med et blankt lærred og lige så stille får hovedet fuld af ideer, drømme, visioner og fortællinger. Sammen finder vi i teatrets verden virkemidler og redskaber som kan formidle de historier vi ønsker at fortælle. Vi tager på ture ud af huset for at finde inspiration i verden og teaterlivet omkring os.

 

Måske har vi lyst for at vende teatersalen på hovedet og kravle på lofts-bjælkerne, måske vi omformer haven til et scenegulv, måske vi lader scenelamper og røgmaskiner forvandle teatersalen til et magisk univers. Sammen finder vi den vej vi har lyst til at gå. Alt imens vi øver os i at aflæse og videregive kropslige udtryk, bevæge os dynamisk, øge vores forståelse af rummet imellem os og omkring os. Vi træner kroppen og hjernen til at agere intuitivt, spontant og udtryksfuldt. Vi træner stemmen for at brænde igennem, lærer om teater make-up og dykker ned i teatrets kostumekælder og kommer op igen som nye karakterer.

 

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Teater og scenekunst

Blodbryllup-415x280
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT