Det undersøgende teater | Ry Højskole
17373
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17373,page-child,parent-pageid-17396,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

DET UNDERSØGENDE TEATER

DET UNDERSØGENDE TEATER

I Det Undersøgende Teater skal vi lege med mange forskellige stilarter og skæve vinkler på scenekunst. Vi dykker nysgerrigt ned i et bestemt emne. Det kan være det fysiske teater indenfor akrobatik og storytelling, mad-teater hvor den sjove spiseoplevelse bliver iscenesat, radiofortællinger hvor der arbejdes med analoge lydeffekter eller måske vi skal i skoven og arbejde med mindfullness, nærvær og undersøge hvordan naturen kan bruges på scenen.

 

Alt sammen med fokus på at udvikle sig kreativt, stå stærkere og modigere foran andre og få en dybere forståelse af krop og stemme.

 

Vi arbejder ikke hen imod at lave en forestilling, dog laver vi løbende visninger for hinanden på holdet indenfor det emne vi har arbejdet med. Får man lyst og har mod på det, kan enkelte eller hele holdet bruge de små visninger til Open Mic, morgensamling eller lignende. For mange kan det være frisættende ikke at have en forestilling at se frem mod.

hemmelighed 600 x 550

I fordybelsesdøgnet skal vi på tur og i teatret.

 

Har du lyst til at dykke fuldt og helt ned i teatrets verden imens du er på højskole, supplerer de to hovedfag hinanden og tilbyder noget forskelligt.

 

I Det undersøgende Teater opstår magien her og nu og får lov til at være netop et øjebliks moment hvor vi fælles opdagede hvad lige netop det valgte univers kunne. Her er kreativiteten, det umiddelbare og legen i højsædet.

 

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Teater og scenekunst

 

Rundvisning i Teater
Få et smugkig ind bag tæppet til Teater og Dramas faciliteter på
Ry Højskole. Først træder vi ind i den store teatersal med professionelt lyd og lys udstyr. Afslutningsvis bevæger vi os ud i sminkerummet hvor de sidste nerver rystes af.

 

Læs også:

Hvordan bliver man skuespiller?

Guide til scenekunstuddannelser og scenekunstskoler

 

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT