Boerneteater | Ry Højskole

BØRNETEATER

Børneteater

I Børneteater skaber vi fra bunden en forestilling, der skal spilles for byens børn i børnehaver og skoler. Skuespilleren er ikke mindre på arbejde, når der spilles for børn, – tværtimod.

Her er virkelig tale om et fantastisk publikum, og hvis børnene rammes rigtigt giver faget både skuespillere og børn en oplevelse for livet.

For at nå frem til en forestilling der virker, skal man forstå de virkemidler der rammer børn på det forskellige alderstrin. Det arbejder vi med, og vores forestillinger er altid fulde af bevægelse, farver, musik, fortælling og ikke mindst et spændende univers, der inspirerer vores unge publikum.

Vi arbejder med skuespilteknik på samme niveau som når der skabes forestillinger til voksne.

boernetater-1