Boerneteater | Ry Højskole

BØRNETEATER

Børneteater

I Børneteater skaber vi fra bunden en forestilling, der skal spilles for byens  børnehaver og skoler. Skuespilleren er ikke mindre på arbejde, når der spilles for børn – tværtimod.

Her er virkelig tale om et fantastisk publikum, og hvis børnene rammes rigtigt giver faget både skuespillere og børn en oplevelse for livet.

Derfor arbejder vi på Børneteater i et univers fyldt med bevægelser, farver, musik, dans og finurlige fortællinger.

Vi arbejder med skuespilteknik på samme niveau som når der skabes forestillinger til voksne.

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Teater og drama

boernetater-1