Strikke & Håndarbejde på Højskole: Vælg Strikkekursus | Ry Højskole
Vil du gerne strikke på højskole? Lær håndarbejde som at strikke, hækle, brodere mv. Læs mere om vores strikkekursus Strik & Brik på Ry Højskole her.
17462
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17462,page-child,parent-pageid-17454,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

STRIK OG BRIK

STRIK OG BRIK: strikkekursus og håndarbejde på Ry Højskole

Strik varme sokker …

… islandske sweatre og tørklæder. Huer til hele din husgruppe,
bikinier eller strik til træerne på gårdspladsen…

 

I Strik og Brik er vi kreative med garn og stoffer. Her kan du lære forskelligt håndarbejde som at hækle, strikke, brodere, trykke på stof eller bånd-og brikvæve.

Strik på Ry Højskole
Håndarbejde på højskole

Håndarbejde hvor alle kan være med
Du behøver ingen erfaring med at strikke for at være med på holdet; her er plads til både begyndere og øvede, der har lyst til at lære nye og gamle teknikker indenfor håndarbejde.

 

Vær opmærksom på, at ikke alle fag tilbydes i hele kursusperioden, herunder Strik og Brik. Hvilke der kan vælges hvornår, fremgår af skemaet.

Du er altid velkommen til at sende os en mail, hvis du har spørgsmål til Ry Højskoles strikkekursus, eller hvis du gerne vil vide mere om vores andre lange kurser.

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Kunst

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT