Tegning og Maleri højskole - Vær kreativ på højskole | Ry Højskole
Tegning og maleri handler om iagttagelse, undersøgelse og undren. Men også om at lære de basale teknikker. Læs om Tegning & Maleri på Ry Højskole her! Faget Tegning og Maleri er for alle, der søger en kreativ højskole og vil udvikle sine talenter. Læs mere og bestil en brochure her!
17421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17421,page-child,parent-pageid-17454,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

KUNST

KUNST

Værktøjskassen

Kunst er ét af hovedfagene under Kunst og Form om efteråret og foråret

 

Kunst handler om iagttagelse, undersøgelse og undren. Men også om at tilegne sig viden og lære de basale teknikker.

 

Først skal vi tegne; tegne dybde, perspektiv og bevægelse. Gengive lyset som det falder på modellen. Fortolke en opstilling, eller hvis vejret er godt, et stykke natur.

 

Materialer
Vi arbejder med forskellige tegnematerialer: kridt, kul, tusch, farveblyanter, pinde og grene, men også forskelligt papir, ofte i store formater.

 

Senere skal der males med olie og akryl på lærred. Der stilles opgaver, som øger din evne til at finde frem til dine egne personlige billeder.

 

I nogle opgaver vil vi arbejde meget konkret, mens vi i andre prøver at male os ind på det abstrakte sprog.

 

Sammen arbejder vi med farvelære, komposition, kontrastlære, formlære, materialernes muligheder og lignende grundlæggende emner.

 

Så faget Kunst er for alle, der elsker at være kreative og ønsker at udvikle deres talenter.

tegning og maleri på højskole 5 600 x 450
tegning og maleri 3 600 x 600

Individuel vejledning og samtale
Undervisningen rummer meget individuel vejledning: Hvorfor virker noget efter hensigten i dit billede, mens andet ikke gør det?

 

Der vil opstå mange samtaler og diskussioner om kunst, og undervejs i forløbet vises relevante film og billeder om emner, perioder eller enkelte kunstneres måde at gribe tingene an.

 

Undervisningen omfatter også besøg på museer og gallerier. Afsluttende arrangerer vi selv en udstilling med nogle af de færdige værker.

 

En ting du kan være sikker på, når du vælger faget Kunst er, at du får rig mulighed for at være kreativ på Ry Højskole

 

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Kunst og Form

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT