Journalistik & skriveværksted – Journalist / Forfatter | Ry Højskole
Har du en journalist eller forfatter i maven? Skriv aktivt, konkret og levende. Lær at formidle den gode historie. Se journalistlinjen på Ry Højskole her. Vi har en lang tradition med journalistik på Ry Højskole, hvor vi bl.a. arbejder med journalistisk formidling, skriveøvelser og sprog. Læs mere om Journalistik på Ry Højskole her!
17475
page,page-id-17475,page-parent,page-child,parent-pageid-16588,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

JOURNALISTIK OG SKRIVEVÆRKSTED

Maria-Bove-e1442927624583-1024x558

JOURNALISTIK OG SKRIVEVÆRKSTED PÅ RY HØJSKOLE

På Ry Højskole har vi en lang tradition med journalistik. Vi stiller spørgsmål til verden omkring os, og vi arbejder med journalistisk formidling og sprog.

 

Journalistik og Samfund, som er hovedfag på Horisontlinjen i sensommer- og vinterforløbet, er for dig, der gerne vil forberede dig til en medieuddannelse eller bare ønsker at blive bedre til at finde og formidle den gode historie. Om foråret, i forbindelse med optagelsesprøver på de forskellige journalistuddannelser, tilbyder vi Journalistik Hardcore som et forberedelsesfag.

Ønsker du at øge din sproglige opmærksomhed og formuleringsevne er faget Retorik en mulighed. Og endelig kan du i Litteratur og Skriveværksted arbejde med de kunstneriske, poetiske og litterære sider af faget.

 

Få en rundvisning.
Hvis du har spørgsmål til Journalistik på Ry Højskole eller til valgmulighederne på skemaet, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888. Du er også meget velkommen til at besøge os og få en rundvisning.

JOURNALISTIK OG SAMFUND

Kom med til London, Belfast eller Barcelona. Bliv klogere på andre kulturer, religioner og mennesker. Vi laver bl.a. interviews, fotoreportager og skriver portrætter og tager på fælles ture rundt i byen.

Læs mere
terassebillede-415-x-280
Skrivere-A-415x280

SKRIVEVÆRKSTED

På Skriveværkstedet er der plads til alle. Kriteriet er, at du har lyst til at skrive. Du bliver præsenteret for gode skriveøvelser og konstruktiv kritik, der udvikler og forbedrer din skrivestil.

Læs mere

FØLG JOURNALISTELEVERNES ARBEJDE

Journalistikken formidler vi gennem flere medier, både skrift, tv og radio. Vi øver os hele tiden på at blive bedre til at formidle vores budskaber. Læs med og se vores reportager, fortællinger og billedserier her.

Læs mere
Ryjournalistik.dk-415-x-280
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT