VERDEN OMKRING OS | Ry Højskole
17510
page,page-id-17510,page-child,parent-pageid-17491,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

VERDEN OMKRING OS

VERDEN OMKRING OS PÅ RY HØJSKOLE

I Verden Omkring Os undersøger vi, hvorfor vores samfund er som det er, og hvor det er på vej hen. Vi kigger på nogle af samtidens store problemstillinger og prøver at stille de rigtige spørgsmål igennem fælles diskussioner, oplevelser og spil.

 

Verden Omkring Os er et samfundsfag i bredeste forstand og henvender sig til alle, der ønsker redskaber til at forstå, analysere og diskutere samfundsspørgsmål.

 

Faget tager udgangspunkt i tanken om læring som en oplevelse: den bedste læring sker når man har en konkret erfaring med det man arbejder med. Så hvis man har lyst til at prøve kræfter med research, formidling og forskellige debatformer er der masser at give sig i kast med I Verden Omkring Os.

 

Horisont

Verden Omkring Os er sammen med Filosofi, Journalistik og Samfund, Litteratur og Skriveværksted, Retorik, Journalistik Hardcore, Psykologi, Mytologi, 15 minutter, Film, Livsrejse, Kloden Kalder, Pædagogik, Integration og Verdensmad fagene under Horisontpakken

 

Hvis du har spørgsmål til Verden Omkring Os eller et af de andre horisontfag på Ry Højskole, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

verden omkrings os 4 600 x 800
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT