Psykologi - Højskole med psykologi | Ry Højskole
På Ry Højskole er Psykologi et fag, hvor du kommer på en rejse mod større selvindsigt. Bestil en brochure og læs om Psykologi på Ry Højskole her. Vi arbejder praktisk og teoretisk med at turde "smide masken", lytte til vores intuition og frigøre den energi, som mange ubevidst undertrykker. Se faget Psykologi på Ry Højskole.
17503
page,page-id-17503,page-child,parent-pageid-17491,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

PSYKOLOGI

PSYKOLOGI PÅ RY HØJSKOLE

At forstå hvad der sker imellem mennesker.
At kende sig selv og at udvikle sin personlighed er også at blive bedre til at forstå de psykiske mekanismer, der opstår i enhver social relation.

 

Undervisningen er en rejse i personlig udvikling mod større selvindsigt og at få et bedre kendskab til sig selv og sine ressourcer.

 

Brug din intuition
Vi arbejder med at turde ”smide masken” og overskride egne grænser, at blive bedre til at lytte til os selv og vores intuition og at frigøre den energi og kreativitet, som mange ubevidst undertrykker.

 

Vi arbejder både praktisk og teoretisk.

psykologi 650 x 450
mangfoldighed 650 x 450

Horisont

Psykologi er sammen med Verden omkring Os, Litteratur og Skriveværksted, Filosofisk Samtale, Retorik, Mytologi, 15 minutter, Film, Livsrejse, Kloden Kalder, Pædagogik og Verdensmad fagene under Horisontpakken

 

Hvis du har spørgsmål til horisontfagene på Ry Højskole eller til valgmulighederne på skemaet, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT