Skriveværksted - Tag et lærerigt skrivekursus | Inspiration fra litteraturen | Ry Højskole
Brænder du for at blive bedre til at skrive? På skriveværkstedet får du skriveøvelser og konstruktiv feedback. Læs om skrivekurset på Ry Højskole her! Skriveværkstedet på Ry Højskole er for alle. Uanset om du har skrevet til skrivebordsskuffen i årevis, eller om du aldrig har sat pennen mod papiret, så kan du deltage.
17483
page,page-id-17483,page-child,parent-pageid-17491,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

SKRIVEVÆRKSTED

SKRIVEVÆRKSTED OG LITTERATUR

“Jeg kan få lige så meget ud af Anders And som af Shakespeare”.

 

Sådan sagde forfatteren Dan Turéll om litteratur. Men han sagde også, at litteratur er for alle. Skriveværkstedet på Ry Højskole er et skrivekursus for alle. Uanset om du har skrevet til skrivebordsskuffen i årevis, eller om du aldrig har sat pennen mod papiret, så kan du deltage.

 

Find din egen skrive-stil med inspiration fra aktuel litteratur
I litteraturen er der ikke nogen smarte tricks eller faste regler, at arbejde ud fra. Alt er i princippet tilladt. Derfor er det vigtigste, at du har lyst til at skrive. I værkstedet arbejder vi med gode skriveøvelser og kvalificeret og konstruktiv tekstrespons. Du bliver udfordret og inspireret på din vej til at finde din egen stil. Vi stifter bekendtskab med  litteraturen omkring os lige nu, og øver os i at blive bedre til at vurdere, hvad der er godt og skidt. Vi skriver i alle fiktive genrer.

skriveværkstedet 650 x 450
skriverier-1

Undervejs får vi måske forfattere på besøg i skriveværkstedet. Vi laver sikkert en oplæsningsaften på skolen. Det kan også være, vi sejler ud i kanoer og skriver digte fra både. Mulighederne er mange. Så fat pennen og gør dig klar til en tur i litteraturens verden!

 

Litteratur og Skriveværksted er sammen med Verden omkring Os, Livsrejse, Filosofisk SamtalePsykologi, Mytologi, Tro og Eksistens, Film, Retorik, Kloden Kalder, Pædagogik,  og Verdensmad fagene under Horisontpakken.

 

Hvis du har spørgsmål til vores skrivekursus “Litteratur og Skriveværksted” eller et af de andre Horisontfag på Ry Højskole, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT