Dans | Ry Højskole
24487
page,page-id-24487,page-child,parent-pageid-17491,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

DANS

DANS

At danse er at slippe kroppen fri, være nærværende og opmærksom. Vi dykke ned i en verden uden ord og kommunikerer i stedet for med vores kroppe. Med fantasi og billeder finder vi nye måder at bevæge os på, og ikke mindst finder vi modet til at udfolde og udtrykke os frit.

 

Vi kommer til at svede og arbejde med vores fysik i tumlende leg og samtidig finde tid til at vende blikket indad og arbejde med vores sanser. Vi arbejder med vores egen krop, lave partnerøvelser og arbejde sammen i hele gruppen.

 

Med en kreativ tilgang til dans er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert – vi har derimod fokus på at finde glæden og trygheden ved at danse – styrke, smidiggøre og mobilisere vores krop.

 

Både erfarne og mindre erfarne kan deltage og få noget ud af faget. Den eneste forudsætning er en nysgerrighed på at lære dig selv bedre at kende.

Dummy-pic-600x350
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT

FAG NAVN

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT