Under åben himmel | Ry Højskole
17368
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17368,page-child,parent-pageid-15850,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

UNDER ÅBEN HIMMEL

UNDER ÅBEN HIMMEL

Ordet safari kommer fra swahili og betyder ekspedition, jagt – eller karavanerejse. Og det er det vi skal i Under Åben Himmel. Vi drager ud og af sted på små rejser og ekspeditioner på jagt efter viden, indtryk og oplevelser i den natur, der ligger lige uden for døren.

 

Faglighed
Når vi ikke er afsted udforsker vi den faglighed, der knytter sig til kanoen, kajakken, træklatringen og mountainbiken. Vi oplever at vi får flere muligheder for at tage på ture, i takt med at vi bliver dygtigere.

 

Ekspeditioner
Vi kan morgenbade, fiske, samle svampe og bær, glide lydløst gennem morgendisen i en kajak eller forundres over årstidens stjernehimmel, mens vi ligger i bunden af en kano. I vinterhalvåret har vi udsyn og åbne vidder, dyrespor og dyrelyde. Og selvfølgelig mørket som kan udforskes, når du bliver kørt ud i skoven med bind for øjnene, og skal finde hjem sammen med en kammerat.

Slider-forside-Ry-Hoejskole

Fortælling, poesi og håndværk
Indimellem arbejder vi med at give indtryk og oplevelser form, – i digte, fotografier eller fortællinger. De bliver måske delt ved bålet, når vi udfordrer håndværksmæssige evner og hygger med ’snit & snack’. Som en del af faget får du mulighed for et mindre værkstedsprojekt, primært træarbejde i form af knivskæftning, smykker, skeer, skulptur og eventuelt din egen pagaj.

 

Fagets timer ligger på en hel dag, så der er gode muligheder for fordybelse. Du skal være indstillet på at vi indimellem tager morgener, sene aftener og nætter i brug, – naturen er åben hele døgnet. Undervejs i forløbet tager vi på en – to overnatningsture.

 

Stikord:
Kajak, EPP II, kano, klatring, mountainbike, fiskekursus, snit & snack, lav din pagaj, nattergal, haiku, mord til bord.

 

Under Åben Himmel er et af hovedfagene på friluftsområdet efterår og forår.

 

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Friluftsliv eller til Skema

Rundvisning På Faget Friluftsliv.

Her er et smugkig ind i Havestuen. Her hænger billederne fra de mange naturoplevelser Friluftsliv byder på.

 

Her fra går det ud i haven og ned til søbredden, der ligger få meter væk.

 

Friluftsliv holder til i Søhøjlandet, og smukkere lokaler findes næppe noget sted i Danmark.

 

Dagen begynder som regel med en kort briefing i Havestuen – og så foregår resten udenfor.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT