Sensommerfriluftsliv | Ry Højskole
17319
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17319,page-child,parent-pageid-15850,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

SENSOMMERFRILUFTSLIV

SENSOMMERFRILUFTSLIV

Havkajak
I sensommeren gør vi klar til en havkajaktur i den svenske skærgård i et eventyrligt område med laguner, naturlige havne, sandstrande og hundredevis af små øer. Uanset vejr og vind er der mulighed for at nyde det stille vand mellem øer og vige og at udfordre sig selv på Skagerraks bølger.

 

Forberedelser
Før vi tager af sted, træner vi vores kajakfærdigheder, så vi er sikre på, at vi magter de udfordringer, vi vælger. Vi skal lære at orientere os og navigere med kompas og GPS, og vi skal forberede proviant til turen, så vi kan klare os i flere dage uden kontakt til civilisationen. Vi vil også arbejde med at lave mad over bål og på trangiasæt, bygge bivuak og klæde os på, så vi kan begå os i naturen på naturens vilkår.

Højskole med rejse til udlandet 2020
sverige-2-600x350

Udfordringer
Undervisningen er tilrettelagt, så der både er udfordringer for den der har sovet i telt og roet hele sit liv, og for den der aldrig har prøvet det før.

 

Stikord:
Kammeratredning, bølgesejlads, bålmad, proviantering, samarbejde, bivuakering, navigation, kompas, GPS, gruppedynamik, leg, fysisk træning, udstyr, solcreme.

 

Sensommerfriluftsliv er hovedfaget i Friluftliv i sensommeren.

 

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Friluftsliv eller til Skema

Rundvisning På Faget Friluftsliv.

Her er et smugkig ind i Havestuen. Her hænger billederne fra de mange naturoplevelser Friluftsliv byder på.

 

Her fra går det ud i haven og ned til søbredden, der ligger få meter væk.

 

Friluftsliv holder til i Søhøjlandet, og smukkere lokaler findes næppe noget sted i Danmark.

 

Dagen begynder som regel med en kort briefing i Havestuen – og så foregår resten udenfor.

Her bor vi

RUNDVISNING

NYHEDSBREV

KONTAKT