Kajak på Højskole - kano, kajak og klatring på | Ry Højskole
På Ry højskole tilbyder vi kajak, kano og klatring. Vi arbejder både praktisk og teoretisk. Få en god basis for instruktøruddannelsen. Kom ud i naturen!
17344
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17344,page-child,parent-pageid-15850,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

KANO, KAJAK OG KLATRING

KANO, KAJAK OG KLATRING

3 x K tager udgangspunkt i basisteknikker i kano, kajak og klatring. Efter en introduktionsperiode kan du arbejde videre med basis, eller vælge at fordybe dig i nogle af de teknikker og færdigheder, der kræves til kano, kajak og træklatre-instruktøruddannelser.

 

Vi skal bl.a. træne og udforske roteknik, styre- og støttetag, vejvalg, soloentring, stormredning, kanorodeo, grønlændervending, toprebsklatring, prusik, førstemandsklatring, rappelling, kæmpegynge og meget mere.

Kano og kajak med højskolen
Klatring på Ry Højskole

 

Vi skal også diskutere og vurdere krav til sikkerhed og udstyr, når vi bruger vores færdigheder til selv at tage på tur, eller har ansvaret for aktiviteter med andre.

 

Faget vil give dig en god basis, hvis du vil uddanne dig til kano, kajak eller klatreinstruktør, eller hvis du efter højskoleopholdet ønsker at melde dig ind i en kajak- eller klatreklub.

 

Klik for at komme tilbage til hovedsiden for Friluftsliv eller til Skema

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT