Adventure Race | Ry Højskole
Adventure højskole: Fysisk træning, klatring, orientering, løb, MTB, sejlads, adrenalin og sammenhold. Dyrk Adventure Race på Ry Højskole - Læs mere her.
16662
page,page-id-16662,page-child,parent-pageid-15850,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

ADVENTURE RACE

ADVENTURE RACE PÅ RY HØJSKOLE

Fysisk træning

Mountainbike og forskellige former for løbetræning og orientering vil være de dominerende aktiviteter, som vi arbejder med både fysisk og teknisk på Adventure Race. Kommer der sne, tester vi selvfølgelig vores skiudstyr i den smukke natur omkring højskolen. Fagligt er der god mulighed for enten at lære eller skærpe evnerne til at orientere sig efter kort og kompas. Du får helt sikkert sved på panden, mens du udfordres med adrenalinpumpende aktiviteter og konditionsopbyggende træningspas.

 

Klatring, MTB og sejlads

Afslutningen på faget er et 6-12 timers Adventurerace som du vil deltage i på små hold. I undervisningen vil du lære og træne de basisteknikker, der er en fast del af det afsluttende adventure race. Det vil sige reb- og tovværksteknikker, mountainbiking, kajak, kanosejlads, orientering efter kort, kompas og GPS. Målet er at have det sjovt, mens vi presser os selv og støtter hinanden på holdet.

mountain-bike1
kajak-i-fart

Samarbejde

Vi arbejder i hold og du vil naturligt komme til at træne dine evner til at løse opgaver i et team. Dit mål med faget kunne være senere at blive en del af et adventurehold, der deltager i konkurrencer. Eller du kan bruge Adventure-faget som en mulighed for varieret fysisk træning sammen med andre fra Ry Højskole i noget af Danmarks smukkeste natur.

 

Har du spørgsmål til Adventure på Ry Højskole er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Stikord:
Kajak, kanosejlads, klatring, mountainbiking, løb, orientering

 

Klik tilbage til hovedsiden for Friluftsliv eller til Skema

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT